in

Ελένη Φουρέιρα: Με τολμηρό και δερμάτινο outfit, «ξεσήκωσε» το Instagram

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια της pop διαθέτει άψογες αναλογίες

Για τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και τις «καυτές» αναρτήσεις της φημίζεται η Eλένη Φουρέιρα και την Κυριακή 13/3 κόλασε τους άνδρες followers της, όταν δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες ποζάρει σε μπάνιο, ντυμένη με ρούχα από δερματίνη.

Το δερμάτινο, mid waist παντελόνι, το οποίο αποτελεί ένα must-have κομμάτι για κάθε γυναικεία ντουλάπα, αναδεικνύει τους ωραίους γλουτούς και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Διαφήμιση

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φρόντισε να επιδείξει και το στήθος της, επιλέγοντας ένα δερμάτινο, τολμηρό top, το οποίο δένει στην πλάτη και τον σβέρκο της με αλυσίδα και αφήνει σε κοινή θεά την καλοσχηματισμένη της πλάτη.

Λάμψη της χαρίζει το αστραφτερό κολιέ-choker, με τα πλούσια, καστανά μαλλιά της να πέφτουν στην πλάτη και τη μέση της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες. Το outfit αποθεώνουν τα μακριά, δερμάτινα γάντια, ενώ μία ζωηρή πινελιά δίνουν τα βαμμένα σε ροζ χρώμα νύχια της.

Με ύφος προκλητικό, στέκεται μπροστά από το νιπτήρα και τοποθετεί τις παλάμες της πάνω στο καθρέπτη, κάνοντας την ανδρική φαντασία να πάρει φωτιά.

«Catwoman vibes 🐈‍⬛» σημειώνει η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 52.100 likes.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral ΒΙΝΤΕΟ: Χέλι εναντίον ψαριού Το video που έχει τρελάνει το internet. ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Αεροπλάνο έφαγε πύραυλο και ο πιλότος το κατέβασε κανονικά. Viral ΒΙΝΤΕΟ