in , ,

Vicky Pattison: Φορώντας κόκκινα, σέξι εσώρουχα, αναστατώνει το Instagram

H 34χρονη, δημοφιλής Βρετανίδα δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Ercan Ramadan

H Vicky Pattison γιορτάζει σήμερα τον έρωτά της με τον Ercan Ramadan, με τον οποίο διατηρούν δεσμό από τον Φεβρουάριο του 2019.

Την Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, Κυριακή 13/2, η πρώην σταρ του βρετανικού ριάλιτι «Geordie Shore» εκτόξευσε τη θερμοκρασία στο Instagram, δημοσιεύοντας πέντε φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με καυτά εσώρουχα.

Διαφήμιση

Με αυτοπεποίθηση στα ύψη και ερωτική διάθεση, η 34χρονη καλλονή ποζάρει στο κομψό μπάνιο της οικίας της, στο οποίο κυριαρχεί το μάρμαρο. Φορά ένα κόκκινο, σέξι, δαντελένιο σετ εσωρούχων της βρετανικής εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων Pour Moi και προκαλεί τη φαντασία των ανδρών.

Το σουτιέν κολακεύει το πλούσιο στήθος της, ενώ ο κορσές, πάνω στον οποίο κουμπώνουν οι ζαρτιέρες, αγκαλιάζει τη λεπτή μέση της.

Η εκρηκτική Βρετανίδα έκανε τα χείλη της να φαίνονται σαρκώδη, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα κραγιόν στο χρώμα του πάθους.

Με βλέμμα πολλά υποσχόμενο, κοιτά το φωτογραφικό φακό και τρελαίνει τους περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια followers της.

Έχει πιάσει τα μισά μαλλιά της σε μία ψηλή αλογοουρά και το λαιμό της κοσμεί μία χρυσή αλυσίδα με σχέδιο καρδιά.

«Το ιδανικό ντύσιμο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Λατρεύω την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αύριο θα λέω όλη μέρα στον @ercan_ram πόσο τον αγαπώ. Ελπίζω να είστε όλοι ενθουσιασμένοι για την αυριανή μέρα και να την περάσετε με τον σύντροφό σας ή την κοπέλα σας» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Aπό την πλευρά του, ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο Ercan Ramadan δημοσίευσε σήμερα στα Instagram Stories του ένα γλυκό στιγμιότυπο, όπου εκείνος και η Vicky Pattison ποζάρουν αγκαλιασμένοι, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. «Χαρούμενη μέρα Αγίου Βαλεντίνου, αγάπη μου» σημειώνει πάνω στη φωτογραφία.

Τον Φεβρουάριο του 2019, η Vicky Pattison επιβεβαίωσε ότι είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Ercan Ramadan. Eίχαν περάσει τρεις μήνες από τον χωρισμό της από τον Aυστραλό, 73χρονο σήμερα ηθοποιό John Noble, o οποίος την απάτησε τον Δεκέμβριο του 2018.

Ercan Ramadan – Vicky Pattison

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Sophia Stallone: Ποιο είναι το νέο it-girl του Instagram

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Η φωτογραφία τους γεμάτη πάθος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου