in , ,

Chloe Cherry: Προκαλεί εντυπώσεις με σέξι μίντι φόρεμα σε σόου του LFW

chloe cherry

Η σταρ του Euphoria, Chloe Cherry, φαινόταν απίστευτη τη Δευτέρα, καθώς παρευρέθηκε στην επίδειξη της Supriya Lele, στην Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο, στο BFC NEWGEN Show Space.

Η 24χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα cut out μαύρο μίντι φόρεμα, σε συνδυασμό με ασορτί strappy γόβες και μια απλή τσάντα. Πρόσθεσε παράλληλα ένα γυαλιστερό μπορντό παλτό για να αναδείξει την εμφάνιση.

Διαφήμιση

Η ηθοποιός επέλεξε ένα λαμπερό βερνίκι νυχιών για να δώσει χρώμα στο πιο σκούρο ντύσιμό της, ενώ προτίμησε ένα ροζ γυαλιστερό μακιγιάζ. Τα ombre ξανθά μαλλιά της Chloe ήταν αφημένα κάτω και φορμαρισμένα σε χαλαρές μπούκλες.

Η σταρ διατήρησε την κλασική εμφάνισή της, καθώς παρακολούθησε το Φθινόπωρο/Χειμώνα της Supriya Lele, μετά το ντεμπούτο της πρώτης αυτόνομης επίδειξης της σχεδιάστριας το 2019.

Fashionistas, όπως η Victoria Beckham και η Jourdan Dunn, παρευρέθηκαν επίσης στην επίδειξη της Supriya Lele για να στηρίξουν την ανερχόμενη σχεδιάστρια του Λονδίνου.

Η Victoria επέλεξε ένα κομψό tailored κοστούμι , σε συνδυασμό με λευκές γόβες. H Jourdan φόρεσε ένα μπλε cut out φόρεμα, με καφέ διάφανα μανίκια.

Η Chloe έχει εμφανιστεί σε διάφορα σόου της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, φορώντας ρούχα από σχεδιαστές όπως ο David Koma και ο Chet Lo όλη την εβδομάδα.

Από τότε που μπήκε στο καστ του Euphoria το 2022 για τη δεύτερη σεζόν του, η Chloe απέκτησε γρήγορα φήμη, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός σε ταινίες ενηλίκων. Πριν αναλάβει το ρόλο της, είχε εμφανιστεί σε περισσότερες από 200 ταινίες για ενήλικες, ωστόσο κάνει ένα διάλειμμα από τη βιομηχανία του πορνό, για να επικεντρωθεί σε άλλες ευκαιρίες.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε μανάβικο με σούπερ μίνι. Φωτογραφία πάνω στα πορτοκάλια

Ιωάννα Μπέλλα: Τη θυμάστε τότε που έβγαλε το υαλουρονικό; Δείτε φωτογραφία και βίντεο