in

Σοφία Βογιατζάκη: «Μέχρι τα 17 μου έκανα ενόργανη και μπαλέτο, ξαφνικά σπάω το πόδι μου και παίρνω 22 κιλά»

«Η εικόνα είναι αυτό που αφήνουμε εμείς να δούνε οι άλλοι» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα ηθοποιός

To βράδυ της Τρίτης 3/5, το «MEGA Stories» αφορούσε το body shaming, τις «ατέλειες». Άνθρωποι, που αδιαφόρησαν για τα πρότυπα, έσπασαν τα στερεότυπα και έπαψαν να ντρέπονται, άνοιξαν την καρδιά τους στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και διηγήθηκαν τη δική τους μοναδική ιστορία. Μία από αυτούς η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη!

«Η εικόνα είναι αυτό που αφήνουμε εμείς να δούνε οι άλλοι. Εννοώ ότι αν εσύ αισθάνεσαι καλά όπως και να είσαι, αν αγαπάς τον εαυτό σου, αν έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου, σε όλες του τις φάσεις. Γιατί έχω υπάρξει αδύνατη, λιγότερο αδύνατη, -όπως είμαι τώρα- με πολλά κιλά. Αυτό δεν με επηρεάζει στο πώς θα αισθάνομαι εγώ, το πώς θα λειτουργώ εγώ ή το αν θα αγαπάω τη Σοφία ή όχι. Στο μόνο πράγμα που με επηρεάζουν τα κιλά είναι όταν αρχίζει να πονάει η μέση, τα γόνατα, λες “οχ, δεν είμαι πια 25, τώρα πρέπει να κάνω λίγο κράτη, πρέπει να αρχίσω να διώχνω κάποια κιλάκια”. Αυτό, για λόγους υγείας.

Βλέπουμε στον καθρέπτη την εικόνα που έχουμε εμείς για τον εαυτό μας και οι άλλοι βλέπουν την εικόνα που αφήνουμε εμείς να βλέπουν» δήλωσε αρχικά η 50χρονη ηθοποιός.

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε σε μία παράσταση, όπου έπαιζε στο θεατρικό σανίδι με προκλητικό ντύσιμο και ένιωθε θεά. Τα σχόλια από τους θεατές ήταν μόνο θετικά. «Έχω κάνει μία παράσταση, όπου ήμουν στρουμπουλίτα, και φορούσα -για τις απαιτήσεις του ρόλου- ένα πολύ στενό κορσέ, ένα μίνι, και 25πόντα με λεπτό τακούνι. Με αυτά τα ρούχα και σε αυτή τη συνθήκη, έλεγα “είμαι η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη”, όταν έβγαινα στην σκηνή. Δεν υπήρξε ούτε ένας θεατής να μου πει “ρε συ, πώς έβαλες μίνι με τόσα κιλά παραπανίσια;”. Ούτε ένας, όλοι μου έλεγαν “τι θεά είσαι!”, “τι κουκλάρα είσαι!”. Εκεί είπα τελικά οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που τους επιτρέπεις να δούνε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογήθηκε πως το σώμα της άλλαξε σε ηλικία 17 ετών, όταν είχε ένα ατύχημα και αναγκάστηκε να βάλει γύψο. Μέχρι τότε είχε πολύ καλή σχέση με την γυμναστική.  «Μέχρι τα 17 μου έκανα ενόργανη γυμναστική και κλασικό μπαλέτο. Ήθελα να γίνω χορεύτρια, ήμουν ένας κανονικός αδύνατος άνθρωπος, που γυμναζόταν πολλές ώρες την ημέρα. Ξαφνικά σπάω το πόδι, βάζω 4,5 μήνες γύψο και μέσα σε 4,5 μήνες παίρνω 22 κιλά. Με το που βγάζω το γύψο, ξεκινάω αιματηρές δίαιτες. Μία φέτα καρπούζι καθημερινά για 3 μήνες. Έχανα 20 κιλά, έπεφτα κάτω, λιποθυμούσα. Μετά, όταν άρχιζα να τρώω κανονικά, έβαζα 25 κιλά. Είπα οκ, θα ζήσω με αυτό. Δεν πειράζει. Ας υπάρχει και ένας άνθρωπος σε αυτή τη ζωή, που θα πεθαίνει χοντρός.

Έρχεται το “Είσαι το Ταίρι Μου” και μου λένε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος “δεν θέλουμε να χάσεις γραμμάριο” και λέω “είστε οι άνδρες της ζωής μου, που μου λέτε δεν θέλω να χάσεις κιλά”. Απενεχοποιήθηκα μαζί με όλες τις υπόλοιπες ευτραφείς και εγώ!» υπογράμμισε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ψήφο εμπιστοσύνης και το καλοκαίρι στο τζιν πουκάμισο – Το must item κάθε… σωστού άντρα

Άλλες με μαγιό και άλλες με εσώρουχα – Δες την Ολίβια Γκάρφιλντ πιο σέξι από ποτέ. Φωτογραφία