in

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σέξι και ανανεωμένη, ποζάρει πάνω σε βράχο με ψηλοτάκουνα πέδιλα – Οι καμπύλες της κολάζουν

Δες τις φωτογραφίες της αγαπημένης performer στο Ιnstagram

Χαμογελαστή, θηλυκή, ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια, μητέρα δύο κοριτσιών, της Λυδίας και της Ηλέκτρας, και σύζυγός του τραγουδιστή Φώτη Μπερνάντο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι από τις γυναίκες που δεν περνούν απαρατήρητες.

Και χθες, Δευτέρα 16/5, η 44χρονη perfomer αναστάτωσε το Instagram, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα υπέροχο ethnic φόρεμα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και είναι άκρως αισθησιακή.

Το πολύχρωμο φόρεμα αναδεικνύει τις καμπύλες της, ενώ το τολμηρό του σκίσιμο στην αριστερή πλευρά, που φτάνει έως τον μηρό, αποθεώνει το σεξαπίλ της, πράγμα το οποίο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει έτσι και αλλιώς!

Διαφήμιση

Στην πρώτη φωτογραφία, την βλέπουμε να περπατά σε έναν δρόμο, αποπνέοντας δυναμισμό και ερωτική διάθεση. Στη δεύτερη, στέκεται δίπλα από θάλασσα και συγκεκριμένα πάνω σε έναν βράχο. Παρόλο που τα ροζ πέδιλά της είναι αρκετά ψηλά, η ίδια δείχνει άνετη, στρέφει το κεφάλι της προς τα κάτω και επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της.

«Περπατώντας στη ζωή σαν… 🚶‍♀️🤘💪» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει περισσότερα από 3.000 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, εκ των οποίων μερικά είναι: «🙌🙌🙌🙌🙌🙌 Υποκλίνομαι», «Κούκλα, πάντα είσαι υπέροχη ❤️❤️❤️❤️», «Δεν έχεις ταίρι ρε κορίτσι μου, εσύ μια κατηγορία μόνη σου!!!!Σε θαυμάζω αρρωστημένα❤️❤️❤️», «❤️❤️❤️❤️❤️ Μοναδική ομορφιά».

Σημειώνεται, τέλος, πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προχώρησε στην συγκεκριμένη ανάρτηση με σκοπό να διαφημίσει το ρούχο και τα hot πέδιλα γνωστών εταιρειών, τα οποία φορά. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, ο σκοπός της επετεύχθη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Το φόρεμα με το ατελείωτο σκίσιμο προκαλεί και αναστατώνει

Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκαλύπτει τι την κέρδισε στον σύντροφό της και πώς ονειρεύεται τον γάμο της