in

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το ατύχημα στην πασαρέλα και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

«Είπα το “ναι” στο GNTM, γιατί σκεφτόμουν ότι είναι εξέλιξη της καριέρας μου» εξηγεί η καλλονή

Μία ειλικρινής συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου!

Το επιτυχημένο μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο GNTM, από το οποίο του χρόνου -σύμφωνα με πληροφορίες- θα απουσιάζει, τη Βίκυ Καγιά, τις δύσκολες στιγμές στο επάγγελμά της, ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη!

«Δεν ήμουν το κορίτσι που έβλεπε στην τηλεόραση μόντελινγκ και έλεγε ότι αυτό θέλω να κάνω. Είχε μία μαγεία αυτό τότε, σαν μικρό κορίτσι που το έβλεπα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με φανταζόμουν να είμαι σε μία τέτοια κατάσταση. Αυτό ήρθε λίγο πιο μετά. Με βρήκανε έξω από το σχολείο, ήμουν μαθήτρια, μου δώσανε μία κάρτα, μου είπαν “έλα από το γραφείο να ξεκινήσεις, πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις μοντέλο”. Δίστασα τότε» δήλωσε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το πώς εντάχθηκε στο χώρο του μόντελινγκ.

Διαφήμιση

Και συνέχισε: «Με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ γνωριστήκαμε σε ένα κάστινγκ, εκείνη τη στιγμή δοκίμαζα κάποιο ρούχο. Είχαμε μία πολύ ωραία συνομιλία. Του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα, μου έλεγε ότι έχει έρθει στη χώρα μας και την αγαπάει πολύ.

Ακόμη, αποκάλυψε ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει την ώρα που έκανε πασαρέλα: «Να σπάσει το τακούνι, να μην μπορώ να βάλω το πόδι μου μέσα και να πρέπει να περπατήσω έτσι, με μακρύ φόρεμα, το οποίο μπλεκόταν».

Εν συνεχεία, ξεκαθάρισε πως στον επαγγελματικό της χώρο δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Παρόλα αυτά, της έχει ζητηθεί να βγάλει τα ρούχα της, ενώ δεν το απαιτούσαν οι ανάγκες της φωτογράφισης. «Δεν έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Απλά έχω νιώσει άβολα σε κάστινγκ. Κάποιοι φωτογράφοι θεωρούσαν πολύ λογικό να μας ζητήσουν να κάνουμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν χρειαζόταν να κάνουμε. Ξαφνικά, την ώρα που γίνεται η φωτογράφιση, να πρέπει να βγάλεις τα ρούχα σου, αλλά χωρίς να υπάρχει λόγος».

Αναφορικά με την εμπειρία της στο GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υπογράμμισε: «Είπα το ναι στο GNTM γιατί δεν το σκέφτηκα σαν ριάλιτι μόδας, σκεφτόμουν ότι είναι εξέλιξη της καριέρας μου. Ήμουν αρκετά ρεαλιστική στο show, δεν είχα τις έντονες αντιδράσεις που ίσως ήθελαν να δουν ή είχαν δει στο παρελθόν.

Δεν με άγχωσε η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά, πέρα από το ότι θα είναι μόνο γυναίκες και πως θα είναι η Βίκυ και ο Γιώργος δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Σίγουρα το κανάλι είναι αυτό που παίρνει την τελική απόφαση σε οτιδήποτε. Αυτό τουλάχιστον το έχω καταλάβει κι ας έχω κάνει μόνο μία σεζόν. Κι εγώ, αν είχα πάρα πολλά χρόνια στο χώρο, θα μπορούσα να έχω μία άποψη παραπάνω. Αν είσαι μόνο μία σεζόν κάπου, δεν θεωρώ ότι ο λόγος σου μετράει το ίδιο».

Ακόμη, γνωστοποίησε αν σχεδιάζει να βρίσκεται σε κάποια εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: «Θέλω να είμαι σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό Project. Έχω κάνει κάποιες κουβέντες, έχω ακούσει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα»

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως βιώνει τη τρέλα του έρωτα: «Με βρίσκετε πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

ΣΥΝΤΑΓΗ: Οι Τηγανητές πατάτες bravas με σος είναι το απόλυτο tapas για να εθιστείς.

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με μαύρο πέπλο και λευκά τριαντάφυλλα – Το βλέμμα της «σκοτώνει»