in , ,

Η Εβελίνα Παπούλια για την on air κόντρα με τη Φαίη Σκορδά!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Εξηγήσεις και διευκρινίσεις για την προ ημερών on air  κόντρα της με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» έδωσε η Εβελίνα Παπούλια.

«Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου, εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι υπάρχει βία στην πειθαρχία. Έγινε μία σύγχυση. Αυτή η σύγχυση δεν ξέρω γιατί έγινε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα, γιατί είχα πει 100 χιλιάδες όχι στη συγκεκριμένη εκπομπή, οπότε αναγκάστηκα και βγήκα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρχε αυτό το πράγμα.

Διαφήμιση

Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (σ.σ. Φαίη Σκορδά) έχει κακές προθέσεις ή είναι κακός άνθρωπος. Νομίζω ότι κάπως στραβά ερμήνευσε και έπρεπε εγώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ότι η πειθαρχία δεν έχει καμία σχέση με την βία ή με την ταπείνωση ή όλα αυτά. Εξαγριώθηκα γιατί θεωρώ ότι όταν κάποιος βάζει λόγια στο στόμα σου, μετά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας», τόνισε η ηθοποιός και εσχάτως ραδιοφωνική παραγωγός μιλώντας στην κάμερα του Alpha και της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Και η Εβελίνα κατέληξε λέγοντας: «Σου δημιουργούν μία κατάσταση γύρω από το όνομά σου, η οποία δεν είναι αληθινή. Σκέψου ότι αυτό ήταν κάτι πάρα πολύ φρέσκο, είχαμε σοκαριστεί όλοι. Πώς μπορείς να πάρεις θέση σε κάτι που έχεις σοκαριστεί. Ήταν η πρώτη στιγμή που έγινε. Και λες τώρα μα τι θέση να πάρω; Δεν ξέρω κάτι, δεν μου έχει πει κανένας κάτι. Τους ξέρω και τους δύο, τους εκτιμώ και τους δύο, οπότε τι να πω;».

patkiout.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Stalkerware: Παρακολουθούν το κινητό σας;

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Μαριάννα Τουμασάτου: Χείμαρρος η ηθοποιός – Τα λέει έξω από τα ”δόντια”