in

Κέλι Μπρούκ: Στο μπούστο της λουλούδια. Και να θες να μη δεις… δε γίνεται + bonus φωτογραφία με μαγιό

Το στήθος της είναι πάντα μια σταθερή αξία και η Kelly Brook έκανε μια εμφάνιση αυτοκρατορική και πληθωρική. Δε γίνεται να μην τη δεις.

Μία από τις πιο γνωστές γυναίκες της μόδας έχει ως μότο το «More is Less», δηλαδή όσο περισσότερα φοράς τόσο πιο λιτή γίνεσαι. Αυτή η φιλοσοφία έχει αρχίσει να ταιριάζει όλο και πιο πολύ στις γυναίκες σήμερα, αφού η ύπαρξη άφθονου γυμνού έχει κάνει το ανδρικό μάτι να στρέφεται σε αυτό που είναι καλυμμένο και μπορεί να το φανταστεί.

Η Kelly Brook έκανε την μετάβαση από τα γυμνά στα ντυμένα και είναι ακόμα πιο αποθεωτική.

Διαφήμιση

Δεν χρειάζεται να εθελοτυφλούμε. Το στήθος της είναι αυτό που την έκανε διάσημη και το εκμεταλλεύτηκε όσο περισσότερο μπορούσε για να ισχυροποιήσει την δυναμική της. Αφού έφτασε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, άλλαξε πορεία και πλέον θα την βλέπεις μόνο με φορέματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, παρά ημι- ή και τελείως γυμνή.

Σε μια έξοδο της στο Λονδίνο φοράει ένα floral φόρεμα και το μπούστο της είναι ασφυκτικό, με την έννοια ότι το στήθος έχει ανέβει τόσο πάνω που νομίζεις ότι από την πίεση θα πεταχτούν. Η ίδια πάντως είναι με το χαμόγελο κάτι που σημαίνει ότι έχει μάθει να το διαχειρίζεται.

St

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Νίκι Χίτον

Νίκι Χίτον: Οπίσθια και στήθος για ψηλές θερμοκρασίες – Με μαγιό και selfie φωτογραφία ο καύσωνας έφτασε

Κάπου ώπα: Όχι άλλες 50άρες Ελληνίδες διάσημες που κρατιούνται σε φόρμα. Δες μας αφορά μαντάμ τι τρως – Οχι φωτογραφίες όχι ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ