in

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η φωτογραφία που τρόμαξε τους followers

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της ως Κάρι Μπράντσο στην τηλεοπτική σειρά “Sex and the City”, έχει μια προσωπικότητα που διαφέρει από τον χαρακτήρα της στη σειρά.

Παρόλο που υπάρχουν κοινά στοιχεία, όπως η αγάπη για τη μόδα, υπάρχουν και σημαντικές διαφορές και κυρίως οτι στην εκτός οθόνης ζωή της,  κυκλοφορεί επιμελώς ατημέλητα.

Tα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει γίνει πολλές φορές θέμα στα sites και τα περιοδικά εξαιτίας της διαφορετικής εμφάνισης από αυτή που είχαμε συνηθίσει και πρέσβευε στην πολύ πετυχημένη σειρά.

Διαφήμιση

Στη σειρά, η Τζέσικα Πάρκερ έκανε μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης και λατρεύτηκε από τις γυναίκες. Στην πραγματική ζωή όμως;

Στην πραγματική ζωή, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ και έχουν τρία παιδιά.

Είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στην οικογένειά της και για την προσωπική της ζωή.

Επίσης, έχει επεκτείνει την καριέρα της πέρα από την υποκριτική, καθώς έχει δική της εταιρεία παραγωγής, σχεδιάζει ρούχα και παπούτσια, και είναι επιχειρηματίας.

Πρόσφατα εθεάθη με γκρίζα μαλλιά με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετό hate από τους followers στο instagram!

Η ίδια βέβαια δεν ενδιαφέρεται για αυτά που σχολιάζουν στα social και έχει δεκάδες φορές σε συνεντεύξεις υπεραμυνθεί της καθημερινής της εικόνας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατακτά το TikTok: Άνοιξε λογαριασμό, προσφέρει σοκολατάκια και αυτοτρολάρεται

Δέσποινα Βανδή: Φωτογραφία – Τα χωρίς φίλτρο πόδια της, προκάλεσαν σχόλια στα social