in

Μενεγάκη, Σκορδά, Σπυροπούλου…. – Το ξανθό εξακολουθεί να κυριαρχεί στην ελληνική τηλεόραση

Γιατί το επιλέγουν οι παρουσιάστριες;

Διαχρονικό και εθιστικό, το ξανθό χρώμα μαλλιών έχει κερδίσει τις Ελληνίδες παρουσιάστριες. O λόγος; Είναι εντυπωσιακό, τραβά την προσοχή, φωτίζει το πρόσωπο.

Η παλέτα δεν έχει περιορισμούς, περιλαμβάνει δεκάδες τόνους, άλλους ψυχρούς και άλλους πιο θερμούς και φυσικούς. Έτσι, η κάθε γυναίκα μπορεί να διαλέξει τις αποχρώσεις εκείνες του ξανθού που ταιριάζουν με το χρώμα της επιδερμίδας της και την κολακεύουν περισσότερο. Ξανθό πλατινέ, χρυσό ξανθό, ξανθό μελί, ροζέ ξανθό, butter (βουτυρένιο) ξανθό, ηλιοκαμένο ξανθό, το ξανθό της σαμπάνιας και… η λίστα δεν έχει τέλος.

Βέβαια, μερικές θέλουν απλά κάποιες ανταύγειες (μερικούς τόνους πιο ανοιχτό από το φυσικό τους), για να φωτίσουν το look τους. Άλλες πάλι τολμούν κάτι πιο ακραίο, όπως το ξανθό πλατινέ.

Διαφήμιση

Όπως και να έχει, το ξανθό είναι άποψη και αποθεώνει τη θηλυκότητα των γυναικών που το υποστηρίζουν. Τώρα, λοιπόν, καταλαβαίνετε γιατί οι περισσότερες παρουσιάστριες της ελληνικής TV έχουν αγκαλιάσει το συγκεκριμένο χρώμα. Kαι προσέξτε, καταρρίπτουν το κλισέ μύθο της «χαζής ξανθιάς», αφού έχουν πετύχει στο τηλεοπτικό πεδίο -τις βλέπουμε κάθε χρόνο στη μικρή οθόνη, άλλες σε καθημερινή βάση και άλλες πιο σπάνια- και έχουν κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών, αν όχι όλων ένα σημαντικό ποσοστό αυτών.

Ελένη Μενεγάκη

Φαίη Σκορδά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κατερίνα Καινούργιου

Ζέτα Μακρυπούλια

Δούκισσα Νομικού

Ιωάννα Μαλέσκου

Κάποιες πιο νέες στο χώρο, όλες όμως διαθέτουν τη δική τους προσωπικότητα και το δικό τους ταπεραμέντο. Η Ελένη Μενεγάκη μετρά περίπου 30 έτη τηλεοπτικής καριέρας, ενώ η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου κοντεύουν τα είκοσι χρόνια.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σέξι εμφάνιση στην πρεμιέρα του Chart Show στον Alpha

Ελλάδα: Φίλη μας η Ρωσία; Για να δούμε τι λέει η Ιστορία. Αναγνώρισε πρώτη τη “Μακεδονία” έδωσε S-400 στην Τουρκία και..