Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τρίτη, Σεπ 16, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Όπως το κάνουν οι Ιταλοί – Η συνταγή για αυθεντική καρμπονάρα θέλει την πανσέτα της
food

Όπως το κάνουν οι Ιταλοί – Η συνταγή για αυθεντική καρμπονάρα θέλει την πανσέτα της

Αθανασία Τσέλλου
Last updated: 19 Δεκεμβρίου, 2021 10:02 πμ
Αθανασία Τσέλλου
Published: 19 Δεκεμβρίου, 2021
Share
SHARE

Καλές οι ελληνικές καρμπονάρες και από θέμα υλικών και από θέμα ποσότητας, αλλά καλό είναι να δοκιμάσεις και την αυθεντική καρμπονάρα των Ιταλών, γιατί η ύπαρξη της πανσέτας θα δώσει στο πιάτο μια άλλη υπόσταση και στον ουρανίσκο σου μια νέα εμπειρία.

Αυθεντική καρμπονάρα συνταγή

ΥΛΙΚΑ ( για 4 άτομα)

600 γρ. σπαγγέτι
150 γρ. λαιμό χοιρινού κομμένο σε κύβους (γνωστή με το όνομα πανσέτα ή μπέικον)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
6 αυγά
6 κ.σ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. τριμμένο τυρί grana
φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τ’ αυγά, σε ένα βαθύ πιάτο, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε.
Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του χοιρινού σε ένα τηγάνι.

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε αρκετό νερό, το οποίο δεν πρέπει να είναι πολύ αλατισμένο. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε τα σπαγγέτι.
Σένα τηγάνι ζεσταίνουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο και προσθέτουμε τ’ αυγά, ανακατεύουμε γρήγορα, στη συνέχεια ρίχνουμε τα κομμάτια χοιρινού και τέλος τα σπαγγέτι.

Ανακατεύουμε όσο χρειάζεται για να ψηθούν τ’ αυγά.
Τη στιγμή που προσθέτουμε στο τηγάνι τ’ αυγά, τα σπαγγέτι πρέπει να είναι ήδη βρασμένα.

Σερβίρουμε αμέσως.

Διαφήμιση
TAGGED:καρμπονάρα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΑθανασία Τσέλλου
Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία. Email επικοινωνία στο athanasia@koolnews.gr
Weather
24°C
Athens
clear sky
26° _ 23°
48%
4 km/h
Τρ
32 °C
Τε
31 °C
Πε
25 °C
Πα
25 °C
Σα
22 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Χαλκίδα: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 32χρονο Δημήτρη Κολλάρα

Kool Team
1 Min Read

Χαλκίδα: Οργή μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Λιανή Άμμο – Βράζει η πόλη με τους ρομά

Kool Team
2 Min Read

Νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ – Το απειλητικό σημείωμα που ανατρέπει τα δεδομένα

Kool Team
4 Min Read

Καλλιόπη Σεμερτζίδου για τη δέσμευση περιουσίας: «Δεν ήμασταν εμπλεκόμενοι – Με έμαθα από τους δημοσιογράφους»

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

food

Απολαύστε μια δροσερή και νηστίσιμη σαλάτα με ρόκα και ξηρούς καρπούς για την Καθαρά Δευτέρα

1 Min Read
food

DIY: Συνταγή για χωριάτικο τυρόψωμο με τα χεράκια σας από το σεφ Χρήστο Αθανασιάδη

2 Min Read
food

Μπάρμπεκιου με μαριναρισμένο κοτόπουλο από τον Βασίλη Τζίμα

1 Min Read
food

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Το παστέλωσε. Συνταγή για το πιο νόστιμο… σπιτικό παστέλι με φιστίκια.

1 Min Read
food

Αλοιφή για όλα τα γούστα! Συνταγή για σπιτική τυροκαυτερή από τον Τάσο Αντωνίου

1 Min Read
food

Μύρισε Μεσόγειος! Συνταγή για φιλέτο ψαριού με μαύρες ελιές και σάλτσα ντομάτας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

1 Min Read
τρουφάκια σοκολάτας
food

Μικρές δόσεις απόλαυσης! Συνταγή για τρουφάκια σοκολάτας από τον Τάσο Αντωνίου

1 Min Read
food

Μέλι, κανέλα και λεμόνι: Το φυσικό λιποδιαλυτικό της γιαγιάς που κάνει θαύματα

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?