in , ,

Megan Barton-Hanson: Επιδεικνύει το πληθωρικό στήθος της και προκαλεί την ανδρική φαντασία – Δείτε φωτογραφίες

Η 27χρονη influencer δεν σταματά να κολάζει με τις αναρτήσεις της

H Megan Barton-Hanson κολάζει συχνά τους περισσότερους από 1.600.000 followers της, δημοσιεύοντας σέξι φωτογραφίες της, και το απολαμβάνει.

Την Κυριακή 13/2, η 27χρονη influencer και μοντέλο τρέλανε, για ακόμα μία φορά, τον ανδρικό πληθυσμό, αφού εμφανίστηκε με ένα τολμηρό ντύσιμο, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1970.

Διαφήμιση

Το μίνι φόρεμα, σε αποχρώσεις του ροζ και του μπλε, το οποίο δένει στο λαιμό της και έχει ένα μεγάλο cut out στην κοιλιά της, αφήνει σε κοινή θέα ένα μέρος του πλούσιου στήθους της, αναδεικνύει τη λεπτή μέση της και την επίπεδη κοιλιά της.

Η σταρ της βρετανικής, τηλεοπτικής εκπομπής γνωριμιών «Love Island» έχει συνδυάσει το αποκαλυπτικό φόρεμα με μία ροζ, κοντή γούνα, και γαλάζιες, γυαλιστερές μπότες με λεπτό τακούνι. Κρατά μία ανοιχτόχρωμη, μικρή τσάντα χειρός, ενώ τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη και το στήθος της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες.

Παράλληλα, έχει τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της με ένα λαμπερό μακιγιάζ.

«Τα outfits της δεκαετίας του ’70 είναι τέλεια. Χρειάζομαι μία δικαιολογία για να ντύνομαι έτσι καθημερινά» με αυτά τα λόγια συνόδεψε τα τρία στιγμιότυπα.

Πρόσφατα ο πρώην της Megan Barton-Hanson, James Lock, υποστήριξε  ότι «ποτέ δεν είχαν σοβαρή σχέση», παρά το γεγονός ότι μοιράζονταν κοινά στιγμιότυπα στα social media και φιλιόντουσαν δημόσια.

Ο 35χρονος σταρ του βρετανικού ριάλιτι «The Only Way Is Essex» και η 27χρονη καλλονή έβγαιναν για δύο μήνες μέχρι που τον Δεκέμβριο του 2021 χώρισαν. Γνωρίστηκαν στην εκπομπή γνωριμιών του MTV «Ex On The Beach». Τον Οκτώβριο του 2021, το ειδύλλιό τους κυριαρχούσε στα media.

Ο James Lock

Σύμφωνα με σημερινό (14/2) δημοσίευμα της DailyMail.com, o James Lock, σε μία συνέντευξή του, μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και την επαγγελματική. Μάλιστα, τόνισε ότι θα ξεκινήσει γυρίσματα για μία νέα ταινία, η οποία ονομάζεται «The London Game».

«Δεν βγήκαμε ποτέ ερωτικό ραντεβού. Είμαστε φίλοι και κάνουμε παρέα Τα πάμε πολύ καλά. Δεν έχουμε τίποτα παραπάνω. Δεν ανακοινώσαμε ποτέ ότι ήμασταν ζευγάρι. Συμμετείχαμε και οι δύο στο Ex On The Beach, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι και έχουμε καλή επικοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο James Lock.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Beyoncé: Η πιο σέξι και καλοντυμένη σταρ στο Super Bowl

Josephine: Mε ολόσωμη φόρμα, τραγουδά on stage και εντυπωσιάζει – Δείτε βίντεο