in , , ,

Leigh-Anne Pinnock: Επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της σε παραλία της Καραϊβικής

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Βρετανίδα σταρ, αφού τον Αύγουστο έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της

Η Leigh-Anne Pinnock, η οποία γέννησε δίδυμα μόλις πριν από έξι μήνες, την Τετάρτη 16/2, εκτόξευσε τη θερμοκρασία στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τις ηλιόλουστες διακοπές της στην Τζαμάικα της Καραϊβικής.

Η 30χρονη τραγουδίστρια, πρώην μέλος του βρετανικού, γυναικείου συγκροτήματος Little Mix, στέκεται με αυτοπεποίθηση στη ξύλινη προβλήτα και επιδεικνύει τους κοιλιακούς της και το στήθος της, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Στρέφει το βλέμμα της στο απέραντο γαλάζιο, ενώ οι πλούσιες μπούκλες της πέφτουν στην πλάτη της και κάτω από τους ώμους της.

Διαφήμιση

Τον Αύγουστο του 2021, η Leigh-Anne Pinnock έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της, καρποί του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, τον ποδοσφαιριστή Αndre Gray.

Tην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Δευτέρα 14/2, η όμορφη καλλιτέχνιδα μοιράστηκε με τους περισσότερους από 8.300.000 followers της τρία υπέροχα στιγμιότυπα, σε ένα εκ των οποίων εμφανίζεται με τον άνδρα της ζωής της.

Φορώντας ένα εφαρμοστό, midi, tie-dye φόρεμα σε κόκκινη, κίτρινη και μπλε απόχρωση, αναδεικνύει τις άψογες αναλογίες της και το υπέροχο ντεκολτέ της. Παράλληλα, τα μαύρα πέδιλα με το μεσαίο τακούνι κολακεύουν τις γάμπες της και της χαρίζουν ύψος.

Έχει προσθέσει λάμψη στο σύνολό της με ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια-κρίκους, ενώ έχει τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. Όσον αφορά το hair styling, έχει πιάσει τα μαλλιά της σε μία χαμηλή αλογοουρά.

Σε ένα από τα τρία στιγμιότυπα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια ποζάρει με τον 30χρονο τραγουδιστή,  ο οποίος έχει τυλίξει το δεξί του χέρι γύρω από τη μέση της.

Το post της Leigh-Anne Pinnock έχει συγκεντρώσει δεκάδες θετικά σχόλια, με την ίδια να σημειώνει στη λεζάντα: «Μου αρέσει πολύ αυτό το φόρεμα».

Παρόλο που η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει ακόμα αποκαλύψει ούτε το φύλο των δίδυμων μωρών της, ούτε τα ονόματα που θα τους δώσει, τον Δεκέμβριο ανάρτησε μία τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία.

Εκείνη, ο σύντροφός της και τα δίδυμα παιδιά τους τους φορούν χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και ποζάρουν μπροστά από ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σύμφωνα με σημερινό (17/2) δημοσίευμα της DailyMail.com, η Leigh-Anne Pinnock υπέγραψε  συμφωνία με τη δισκογραφική εταιρεία Warner Records, αφού από πέρυσι έχει φύγει από το συγκρότημα Little Mix. Στο δυναμικό της συγκεκριμένης δισκογραφικής ανήκουν, μεταξύ άλλων, η Dua Lipa, η Saweetie και ο Ed Sheeran.

Άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον της pop star, η οποία έγινε γνωστή ως μέλος του Little Mix το 2011, όταν το γυναικείο συγκρότημα αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του X Factor, τόνισε στη The Sun: «Πολλές δισκογραφικές εταιρείες ήθελαν να συνεργαστούν με τη Leigh-Anne, αλλά εκείνη επέλεξε την Warner Records. Εδώ και μήνες πηγαίνει στο στούντιο και δουλεύει πάνω σε νέα singles. Αναμφισβήτητα, η Leigh-Anne θα αγαπά για πάντα το Little Mix, αλλά η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό ήταν έτοιμη να συνεχίσει μόνη της».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Με black&white σύνολα στο κέντρο της Αθήνας

Κόνι Μεταξά: Είπε το ΝΑΙ στον Μάριο Καπότση