in , ,

Britney Spears: Χορεύει με αποκαλυπτικό, κόκκινο μπικίνι και ρίχνει το Instagram – Viral βίντεο

Η Britney Spears προκαλεί τη φαντασία των ανδρών και το απολαμβάνει!

Την Τετάρτη 9/2, η 40χρονη τραγουδίστρια αναστάτωσε το Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο, διάρκειας 13 δευτερολέπτων. Με τη συνοδεία ξεσηκωτικής μουσικής, χορεύει σε ένα studio χορού, φορώντας ένα κόκκινο, αποκαλυπτικό μπικίνι και ψηλοτάκουνα, hot πέδιλα. Λικνίζει με αυτοπεποίθηση το κορμί της, επιδεικνύοντας τις καμπύλες της και τους γλουτούς της, ενώ έχει πιασμένα τα ξανθά μαλλιά της αλογοουρά.

Διαφήμιση

Παράλληλα, ανακοίνωσε στους περισσότερους από 39.500.000 ακολούθους της ότι το επερχόμενο κομμάτι της ονομάζεται «Get Naked». Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα του καυτού βίντεο: «Εγώ πάνω σε τακούνια για 13 δευτερόλεπτα, πριν βάψω τα μαλλιά μου μοβ. Αυτό είναι ένα δείγμα από το video clip του νέου μου single Get Naked! Σας εύχομαι να περάσετε μία υπέροχη μέρα! Υστερόγραφο: Δεν έχω χτενίσει τα μαλλιά μου, ούτε έχω μακιγιαριστεί. Απλά παίζω». 

Η Britney Spears και ο έρωτάς της με τον αρραβωνιαστικό της, τον Ιρανό ηθοποιό Sam Asghari

Την Τετάρτη 9/2, ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears, Sam Asghari, πραγματοποίησε ένα Amazon Live, όπου παρουσίαζε ιδέες δώρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο 26χρονος Ιρανός προτείνει στις 14η Φεβουαρίου να χαρίσουμε στον σύντροφό μας ή στη σύντροφό μας ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο, ποπ κορν, μία κολόνια, κεριά, γυαλιά ηλίου ή μία φωτογραφική μηχανή.

«Δεν χρειάζεται να αδειάσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να αγοράσετε ένα τέλειο δώρο. Το θέμα είναι να δείχνετε στο αγόρι σας ή στη κοπέλα σας ότι τον/την αγαπάτε» υποστηρίζει ο ηθοποιός στο βίντεο.

Ο Sam Asghari

Ακόμη, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν αυτός και η Britney Spears είχαν δωρίσει ο ένας στον άλλον ένα ακριβό ρολόι Rolex. «Ήταν όμορφη κίνηση, είμαστε μαζί επτά χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Aμερικανίδα pop star άρχισε να διατηρεί δεσμό με τον Sam Asghari τον Οκτώβριο του 2016, ενώ τώρα έχουν πλέον κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, δηλαδή έχουν αρραβωνιαστεί. Η Βritney Spears, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Κevin Federline, δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει να μείνει για τρίτη φορά έγκυος, αυτή την φορά από τον 26χρονο Ιρανό.

Britney Spears – Sam Asghari

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δανάη Μπάρκα: Με χρωματιστό oversized πουλόβερ, για κάθε σας έξοδο

Victoria Beckham: Αντιγράψτε το εικονικό μακιγιάζ των χειλιών της