in , , ,

Lottie Moss: Αν και βρίσκεται σε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά, δεν σταματά να κολάζει το Instagram με σέξι στιγμιότυπα

Τις τελευταίες ημέρες, η 24χρονη σταρ του OnlyFans ακολουθεί θεραπεία απεξάρτησης από την κοκαΐνη σε κέντρο της Αριζόνας των ΗΠΑ

Η Lottie Moss, αν και -όπως ισχυρίζεται- κάνει αγώνα να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, δεν σταματά να κολάζει το Instagram. Tην ίδια στιγμή, πληροφορίες θέλουν την 48χρονη supermodel αδελφή της, Kate Moss, να είναι θυμωμένη μαζί της εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς της.

Tην Δευτέρα 21/2, η σταρ του OnlyFans μοιράστηκε τρία ακόμη καυτά στιγμιότυπα με τους περισσότερους από 434.000 folowers της. Πρόκειται για τρεις mirror selfies με μπικίνι, τις οποίες πιθανότατα τράβηξε στο κέντρο απεξάρτησης που μένει τις τελευταίες μέρες για να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στην κοκαΐνη. Σύμφωνα με σημερινό (22/2/2022) δημοσίευμα της DailyMail.com, το εν λόγω κέντρο βρίσκεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα λευκό, βελούδινο μπικίνι, ποζάρει με αυτοπεποίθηση και δημιουργεί την εντύπωση ότι μόνο στα σοβαρά δεν έχει πάρει την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

Αδιαφορώντας αν τα σέξι στιγμιότυπά της θα δυσαρεστήσουν την αδελφή της, Kate Μoss, και θα δημιουργήσουν και άλλα προβλήματα στη σχέση τους, η 24χρονη, ξανθιά καλλονή επιδεικνύει το στήθος της και τις ωραίες καμπύλες της.

Μάλιστα, τραβάει το κορδόνι του μπικίνι top της, θέλοντας να τονίσει το στήθος της και να απογειώσει την ερωτική διάθεση των ανδρών.

Tην Παρασκευή 18/2, η Lottie Moss είχε ανεβάσει πάλι την θερμοκρασία στα ύψη στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της, στις οποίες άφηνε ελάχιστα στη φαντασία. Φορώντας μόνο ένα μαύρο στρινγκ και ψηλοτάκουνες μπότες, βρίσκεται ξαπλωμένη σε έναν κόκκινο, βελούδινο καναπέ και έχει την παρέα ενός μικρού σκύλου.

Αναδεικνύει τους γλουτούς της και την λεπτή μέση της, ενώ έχει φροντίσει να κρύψει το γυμνό στήθος της, ζωγραφίζοντας μαύρους, μικρούς σταυρούς. Όπως σημειώνει στη λεζάντα του post της, οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και λέει στους θαυμαστές της: «Ελάτε να ξαπλώσετε μαζί μου».

Οι καυτές λήψεις της προκαλούν και δείχνουν ότι δεν είναι συγκεντρωμένη στην προσπάθειά της να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες.

Η αδελφή της και παγκοσμίου φήμης μοντέλο και επιχειρηματίας, Kate Moss, φέρεται να είναι θυμωμένη και παράλληλα στεναχωρημένη για τις επαγγελματικές της επιλογές και τις κακές της συνήθειες. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της Kate Moss δήλωσε πως η 19χρονη κόρη της, Lila, «δεν θα έχει καμία επαφή με τη Lottie». Εν συνεχεία, τόνισε: «Η Lila δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία με την Lottie στα social media».

Kate Moss

Kάτι ακόμα για την Kate Moss, το οποίο αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι το 2005 κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της, στην οποία δίπλα από το πρόσωπό της φαινόντουσαν γραμμές μίας μυστηριώδους λευκής σκόνης. Πιθανότατα επρόκειτο για κοκαΐνη. Επομένως, φέρεται ότι το διάσημο μοντέλο αποφεύγει να συναναστρέφεται με άτομα που κάνουν χρήση κοκαΐνης και πίνουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αφού κινδυνεύει να «κυλήσει».

Το φιλικό άτομο της Kate Moss σημείωσε ακόμη: «Η Kate είναι απογοητευμένη επειδή η Lottie συνέχιζε να πίνει και να δημοσιεύει συνεχώς σέξι στιγμιότυπα στο Instagram. Δεν είναι εύκολο για την Kate να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που πίνουν και σίγουρα δεν θα είναι κοντά σε κανέναν που κάνει χρήση κοκαΐνης». 

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον των Kate και Lottie Moss δήλωσε στην DailyMail.com ότι η Kate Μοss θα κρατήσει αποστάσεις από την 24χρονη αδελφή της, όταν εκείνη βγει από το κέντρο αποτοξίνωσης της Αριζόνας, στο οποίο μένει τώρα. Η Kate, η οποία έχει τον ίδιο πατέρα με τη Lottie αλλά όχι την ίδια μητέρα, θέλει να μείνει μακριά από άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, για να προστατεύσει και την 19χρονη κόρη της και μοντέλο, Lila.

Lila Moss

Το ίδιο άτομο είπε ακόμη: «Η Kate έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μπει πριν μερικές εβδομάδες η Lottie σε κέντρο απεξάρτησης. Η Kate λατρεύει τη Lottie και θα είναι πάντα δίπλα της». 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Kate Moss πάλεψε για να μείνει καθαρή από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μάλιστα, πούλησε το σπίτι της, αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών, στο Highgate του Βόρειου Λονδίνου, για να μετακομίσει «μακριά από τους πειρασμούς της πρωτεύουσας» στο Cotswolds. Υποστηρίζει ότι έχει ερωτευτεί την ύπαιθρο και  ότι ο κήπος της είναι ό,τι πιο όμορφο έχει αποκτήσει ποτέ. Έχει μάθει να φτιάχνει και μαρμελάδα. Επίσης, το Cotswolds αποτελεί μία ασφαλή περιοχή για τη κόρη της, Lila.

Lila Moss

«Θα ήταν η Lottie καλή επιρροή για κάποιον;» ρώτησε την Kate Moss ένας φίλος της, με την ίδια να απαντά, με ειλικρίνεια: «Είναι ένας υπέροχος, διασκεδαστικός άνθρωπος, αλλά δεν νομίζω ότι αποτελεί καλό πρότυπο».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Alexa Demie: Πως να φορέσετε τις τάσεις της δεκαετίας του ’70, που κυριαρχούν σε όλο το instagram

GNTM: Ο Στυλιανός αποκαλεί την Όλγα Νταλλα bitch. Τα Κυπριακά και η αντίδρασή της φιναλίστ του ριάλιτι