in , ,

Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει με εσώρουχα και αποπνέει θηλυκότητα

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς, ενώ το θεϊκό κορμί της δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/2, η 34χρονη καλλιτέχνιδα, σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια, αναστάτωσε το Instagram, δημοσιεύοντας μία υπέροχη και παράλληλα σέξι φωτογραφία, με σκοπό τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται πιθανότατα στο σαλόνι της. Φορώντας ένα γυναικείο, βαμβακερό, σκουρόχρωμο σλιπ και ένα απλό, γκρι t-shirt και κρατώντας με το ένα της χέρι μία μαύρη φωτογραφική μηχανή, ποζάρει με αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα. Λάμψη της χαρίζουν τα τρία κομψά δαχτυλίδια και τα χρυσά κρικάκια στα αυτιά της. Τα καστανά, σπαστά μαλλιά της πέφτουν στους ώμους της, ενώ το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους.

Διαφήμιση

«Αυτοπεποίθηση, άνεση και βαμβάκι» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3.500 likes. Το post της έχει σχολιάσει, μεταξύ άλλων, το μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου, γράφοντας: «Το αγαπημένο μου κορίτσι».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Halle Berry: Με άγρια διάθεση, σε σέξι λεοπάρ φόρεμα

Αθηνά Οικονομάκου: Το street style για βόλτα στη πόλη