in

Λάουρα Νάργες: Αυτή είναι η μητέρα της. Σα δυο σταγόνες νερό.. Απο ππυ πήρε το όνομά της;

Η Ράνια Εμμανουηλίδου γνώρισε τον σύζυγό της Γκερντ Νάργες και λίγα χρόνια μετά απέκτησαν δύο κοριτσάκια. Το δεύτερο ήταν η Λάουρα. Η μητέρα της χαριτωμένης παρουσιάστριας-μοντέλο είναι από τις Σέρρες, αλλά έχει εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη από τότε που γνώρισε τον γερμανό σύζυγό της.

Σε συνέντευξή της λίγο παλαιότερα μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει την κόρη της μικρή και μόνη σε μια ξένη χώρα και μοιράζεται τρυφερές αλλά και άκρως οικογενειακές στιγμές που φάνηκε ότι της έχουν λείψει.

«Η Λάουρα ήταν να έρθει στην Ελλάδα μόνο για τρεις μήνες, αλλά τελικά έμεινε μόνιμα.

Διαφήμιση

Είχαμε έρθει τον Οκτώβριο του 2007 για διακοπές μιας και στη Γερμανία -στη Γιορτή της Πατάτας- τα σχολεία είναι κλειστά για δύο εβδομάδες. Όταν είδε το τρέιλερ για το So you think you can dance ξετρελάθηκε γιατί ήταν όνειρό της να ασχοληθεί με τον χορό.

Μία εβδομάδα μετά, ενώ είχαμε ήδη επιστρέψει στη Γερμανία, επικοινώνησαν μαζί μας και μας ρώτησαν αν θα μπορούσαμε να πάμε στις οντισιόν. Βγάλαμε λοιπόν εισιτήρια, πήγαμε στη Θεσσαλονίκη και τον Φεβρουάριου του 2008 μάς ειδοποίησαν ότι θα άρχιζε το παιχνίδι. Η Λάουρα έφυγε από το show στο τρίτο live, αλλά το ίδιο βράδυ με πήραν τηλέφωνο από το πρακτορείο μοντέλων X-Ray και ζήτησαν να κλείσουμε ραντεβού, γιατί ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της», δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα της Λάουρα.

Δείτε πόσο πολύ μοιάζουν μάνα και κόρη…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Όταν αναστάτωσε όλη την Ευρώπη με τα εσώρουχά της σε αυτή τη φωτογραφία

ΕΡΕΥΝΑ: Να γιατί δεν πρέπει να μασάτε τσίχλα για πολύ ώρα…