in , ,

Carla Bruni: Με νέο παριζιάνικο hair look

Η Carla Bruni ακολούθησε την απόλυτη τάση της σεζόν

Ένα νέο hair look είναι πάντα μια εύκολη επιλογή για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αποκτήσετε μια νέα εμφάνιση. Με τους hair experts να έχουν ήδη αποκαλύψει τα hot trends της σεζόν, δεν είναι λίγες που έσπευσαν να υιοθετήσουν ένα από αυτά, στο προσωπικό τους look. Μεταξύ αυτών η Carla Bruni, η οποία επέλεξε το top διαχρονικό και αγαπημένο παριζιάνικο κούρεμα, τις αφέλειες.

Όπως αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση στα social media, τα curtain bangs της ήταν αρχικά αποτέλεσμα μιας δικής της προσπάθειας να πειραματιστεί με το ψαλίδι. Μοιράστηκε και νέα φωτογραφία όμως, στην οποία φαίνεται ένας κομμωτής να περιποιείται τα μαλλιά της.

Διαφήμιση

Από τις κλασσικές αφέλειες, μέχρι τα curtain fringe, το συγκεκριμένο hair look μπορεί να υιοθετηθεί άνετα σε κάθε ηλικία.

Είναι το ιδανικό hair look για να καλύψετε, χωρίς καθόλου προσπάθεια, ατέλειες και λεπτές γραμμές στο μέτωπο αλλά και το πόδι της χήνας. Επιλέγοντας ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά σας, αυτομάτως γλυκαίνετε και μαλακώνετε τα χαρακτηριστικά σας.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Hailey Bieber: Πως να φορέσετε το oversized blazer

Βίκυ Κάβουρα: Η βασίλισσα του athleisure