in

GNTM: Το κανόνι του Ολυμπιακού η Όλγα Ντάλλα με τα πρόστυχα τα μαύρα εσώρουχά της έδειξε τα όπλα της

Μπορεί πριν από λίγα χρόνια στο Next Top Model να είχαμε δύο νικήτριες με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Mαρία Ηλιάδου να μοιράζονται τον τίτλο εξαιτίας της αδυναμίας της παραγωγής του ριάλιτι μοντέλων να βγάλει αποτέλεσμα, στην πραγματικότητα φέτος είχαμε δύο νικήτριες!

Την Κυβέλη που πήρε το συμβόλαιο και τα δώρα και την Όλγα Ντάλλα η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις και τον κόσμο, κυρίως το ανδρικό κοινό!

Διαφήμιση

Η πρώην κολυμβήτρια του Ολυμπιακού που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία έχει βάλει γερές βάσεις και τα θεμέλια για μία επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ το οποίο δείχνει να της πηγαίνει πολύ και να το αγαπά

Μπορεί εξαιτίας των συνθηκών να μην έχει κάνει αρκετές δουλειές μετά την έξοδό της από το Next Top Model όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram αποδεικνύουν την πολύ μεγάλη αλλαγή και πρόοδο που έχει κάνει στο χώρο αυτό!

Η Όλγα Ντάλλα είναι όμορφη και αποπνέει ένα πιο κλασσικό στυλ αρκετά διαφορετικό από το συνηθισμένο που συναντάμε κ στο instagram!

Πλέον όμως το GNTM έχει τελειώσει και η Όλγα Ντάλλα έχει ξεκινήσει να δημιουργεί το δικό της μονοπάτι στον χώρο του modeling το οποίο ελπίζουμε να γίνει σύντομα ένα χρυσό μονοπάτι και να την δούμε μετά απο πολλά χρόνια να έρχεται πίσω στο ριάλιτι και να είναι εκείνη το μεγάλο όνομα.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την απολαμβάνουμε έτσι όπως δεν την είδαμε ποτέ μέσα στο ριάλιτι. Μέσα απο τον λογαριασμό της στο instagram μας χαρίζει πανέμορφες φωτογραφίες οι οποίες υπάρχουν εκεί για να ανάβουν φωτιές!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ριάλιτι τηλεόραση: Αδιανόητο Make over. Η φωτογραφία με κορδόνι που ανέβασε η Μαρία Λέκα ΣΑΛΕΨΕ τις Μαλδίβες

Κατερίνα Καινούργιου: Τα 3 σικάτα κοστούμια για το ταξίδι της στην Ιταλία