in

Ποια Ναόμι Κάμπελ; Η Τζέσικα Γουάιτ έχει το όνομα αλλα… Είναι ψηλή, black, και έχει τα απαιτητέα προσόντα

Μπορεί το όνομα της να είναι White, αλλά η Jessica White έχει μια εντελώς άλλη χάρη. Είναι ψηλή, είναι black chocolate και έχει τα απαιτητέα προσόντα.

Η Naomi Campbell έχει εδώ και καιρό αποσυρθεί από τις πασαρέλες και για πολλούς δεν έχει ακόμα σβήσει η μαγεία που άφηνε πίσω της καθώς περπατούσε στις πασαρέλες. Επειδή όμως τα χρόνια περνάνε, το μυαλό θέλει για κάποιο λόγο να βρει την διάδοχο της. Μέχρι στιγμής ερίζουν πολλές για την θέση της γαζέλας της πασαρέλας, αλλά μόλις βρήκαμε και μια νέα διεκδικήτρια. Η Jessica White σε παραπλανά με το όνομα της και σε αποτελειώνει με την χάρη της.

Η Sian Swimwear, γνωστή επωνυμία μαγιό, έφερε μπροστά στα μάτια μας τη μεγάλη ανακάλυψη. Και έχει επικάλυψη σοκολάτας. Η Jessica White μάλλον πήρε αυτό το επώνυμο για καλλιτεχνική χρήση και δεν πρέπει να είναι το κανονικό της, αλλά αποδεικνύεται αποτελεσματική επιλογή, αφού με το όνομα αυτό σκέφτεσαι «οκ, ένα ακόμα μοντέλο so fυckin what;». Όμως δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα.

Διαφήμιση

Γιατί η Jessica είναι μια black chocolate με προσόντα που δεν τα αφήνεις ασχολίαστα κι απαρατήρητα. Ψηλή, αδύνατη, μακριά μαλλιά, λίγο μπουκλωτά, ποδάρες. Το αδύνατη όμως είναι αυτό που κάνει τη δουλειά, γιατί αποτελεί το μέσο για να φανεί περισσότερο το πλούσιο στήθος της. Για να παραφράσουμε την σειρά, White is the New Black.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Anya Sugar: Με ανύπαρκτα ΟΛΑ και πλούσια ελέη… θα σου ανεβάσει το ζάχαρο και άλλα πράγματα στα ύψη

Shir Elmaliach: Η μελαχρινή απάντηση στη Bar Refaeli έρχεται… Έρχεται με φόρα