in

Willow Smith: Εντυπωσίασε με νέο τεράστιο τατουάζ στο χέρι της

Μπορεί να χρειαζόμαστε μια αριθμομηχανή για να εκτιμήσουμε πλήρως το νέο τατουάζ της Willow Smith, αλλά ίσως αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξίσωση που δεν μπορεί να επιλυθεί.

Στις 3 Μαρτίου, η τραγουδίστρια του “Meet Me at Our Spot” μοιράστηκε μια φωτογραφία με το τεράστιο νέο της τατουάζ στο χέρι, από τον καλλιτέχνη Raymond Jimenez. “My manzz @rayjttattoo το έκανε ΞΑΝΑ!! 🤯”, έγραψε η Smith στη λεζάντα με το περίπλοκο σχέδιο, την αρχή ενός ανθισμένου μανικιού τατουάζ.

Διαφήμιση

Το πολύ μεγάλο τατουάζ, το οποίο καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του άνω αριστερού της, είναι μια εικόνα ενός χεριού που απλώνεται προς τα πάνω σε κάτι που μοιάζει με ένα στροβιλιζόμενο ηλιακό σύστημα.

Είναι δίνη; Μαύρη τρύπα; Μια οπτική αναπαράσταση του αχανούς μέλλοντος; Ίσως να είναι όλα τα παραπάνω, αλλά ένα πράγμα για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι όσο πιο κοντά κοιτάμε τόσο πιο σύνθετο γίνεται το τατουάζ.

Καθώς το μελάνι στάζει από τον ώμο της προς τα κάτω, βλέπουμε μια σειρά από περίπλοκες μαθηματικές εξισώσεις, σαν σημειώσεις από τον υπερχειλισμένο πίνακα ενός επιστήμονα. Ακόμα κι αν οι δεξιότητές σας στον υπολογισμό είναι καλές, οι συγκεκριμένες είναι πολύ μπερδεμένες για να βγάλουν νόημα από μια φωτογραφία. Αλλά πάντα εκτιμούμε ένα σχέδιο που μας κάνει να κοιτάξουμε ξανά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Gigi Hadid: Mε ολόσωμη, floral φόρμα, πήγε σε εστιατόριο της Γαλλίας και μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα

Chloe Ferry: Με προκλητικό ντύσιμο, η 26χρονη influencer και η φίλη της περπατούν στο πεζοδρόμιο του Newcastle σαν να κάνουν… πασαρέλα