in

Βίκυ Κάβουρα: Έξαλλη με τίτλο άρθρου που αναφέρεται σε εκείνη – Τι υποστηρίζει η ίδια για τις ερωτικές σχέσεις;

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η καλλονή επιχειρηματίας και ηθοποιός στο Instagram

Την ενόχλησή της δεν έκρυψε η Βίκυ Κάβουρα, όταν διάβασε άρθρο γνωστής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας το οποίο αναφερόταν σε εκείνη και έφερε τον τίτλο: «Βίκυ Κάβουρα: Δυσκολεύομαι τόσο πολύ να κάνω σχέση. Έχω να κάνω σχέση πριν από τον κορονοϊό».

Έτσι, η 33χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας πραγματοποίησε χθες (Πέμπτη 10/3) ένα InstaStory, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να υποστηρίξει τον εαυτό της. Εδώ που τα λέμε, και πολύ καλά έκανε!

Όπως βλέπετε στο παραπάνω στιγμιότυπο, η Βίκυ Κάβουρα πρόσθεσε στο story της το link που οδηγεί στο επίμαχο άρθρο και τόνισε, χωρίς να κρύβει την αγανάκτησή της:

Διαφήμιση

«Πάντα πρέπει να βγαίνω… “παραπονιάρα” στους τίτλους. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσες/όσους “δυσκολεύονται” να κάνουν σχέση. Σημαίνει ότι είναι επιλεκτικοί, δυνατοί και σέβονται τον εαυτό τους». 

Εμείς θα συμφωνήσουμε απολύτως μαζί της.

Αν βέβαια θέλεις να μαθαίνειςτα πάντα για τη Βίκυ Κάβουρα θα πρέπει να κάνεις κλικ εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαλλιά: 6 blowout χτενίσματα από τις δεκαετίες του ’90 και του ’00 που θα λατρέψετε

Μαλλιά: Η Jennifer Lopez φέρνει τη νέα τάση στις ανταύγειες, που αντικαθιστά το balayage