in

Το μεγάλο αντίο: Όταν η πιό διάσημη πορνοστάρ Lisa Ann κρέμασε… το εσώρουχο!

Μια μαύρη μέρα για τον ανδρικό πληθυσμό και την παγκόσμια πορνογραφία ξημέρωσε οταν η Lisa Ann ανακοίνωσε μέσω Facebook με μια δεκασέλιδη επιστολή την απόσυρση της από την βιομηχανία του πορνό και την ενασχόληση της με το Fantasy Football.

Φυσικά, με το που έγινε γνωστό πολλοί άντρες ανά τον κόσμο έβαλαν τα κλάμματα, άλλοι ένιωσαν να πέφτουν στο κενό και γενικά η Lisa προκάλεσε ντελίριο απογοήτευσης!

Διαφήμιση

Ιδίως εδώ στην Ελλάδα η διάσημη πορνοστάρ ήταν ιερό τοτέμ αφού αποτελούσε το πρώτο όνομα στις αναζητήσεις περιεχομένου πορνό.

«Είχαμε μια πολύ προσωπική και έντιμη σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο από ένα γράμμα που μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου.

Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που εκπλήρωνα τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις χάρη στην επιθυμία σας. Σας ευχαριστώ για τα χρόνια που με κάνατε επιτυχημένη στην ενήλικη βιομηχανία.

Η αφοσίωση σας έφερε την διάρκεια και την επιτυχία στην καριέρα μου. Εσείς με κάνατε να νιώθω ανεξάρτητη και σέξι.Φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά που θα γυρίζω σκηνές.

Μου πήρε πολλούς μήνες να βρω τρόπο να σας το πω» έγραψε μεταξύ άλλων η Lisa στην σελίδα της στο Facebook και οι ευχές για καλή συνέχεια ήταν αναρίθμητες. Όπως αναρίθμητες ήταν και οι εκφράσεις λύπης από τους απανταχού θαυμαστές της.

Μολαταύτα η Lisa δεν ξεχνά και μέσω του Twitter της ανεβάζει φωτογραφίες για να μην έρθει απότομα το σύνδρομο στέρησης στους θαυμαστές της. Κι εκεί έχει γίνει ένας πανικός το τελευταίο 24ωρο.

H Lisa έχει αποσυρθεί ξανά το 1997, αλλά μετά από λίγα χρόνια επανήλθε στις επάλξεις και το 2006 έγινε viral για την ταινία Who’s Nailin Paylin, όπου υποδύθηκε την Σέρα Πέιλιν, προφανώς ως μια πορνό εκδοχή της πολιτικού.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ριάνα βρεγμένη, τόπλες και με τα χέρια στα απόκρυφα. Στα παλιά περιοδικά βρίσκεις φωτογραφίες διαμάντια

Βάνα Μπάρμπα στη Μαρία Μπακοδήμου: Αν ζούσα στην αρχαία Ελλάδα θα ήμουν… Εταίρα!