in

Η Νταίζη Λέα και τα ανοίγματά της θα σε στείλουν στο Μαρτίκα για υπογλώσσια. Κάθε φωτογραφία με μαγιό έπος

Οι άντρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με το πως πλησιάζουν μια γυναίκα. Υπάρχουν αυτοί που πάνε με πολύ φόβο, με δισταγμό και χαμηλούς τόνους και υπάρχουν κι αυτοί που πάνε με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με έναν αέρα λες και είναι αυτοκράτορες του κόσμου.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις όταν θα δεις μπροστά σου μια γυναίκα σαν τη Ντέζι Λέα τότε ένα είναι το σίγουρο αποτέλεσμα: κάθε μαγκιά, κάθε αυτοπεποίθηση θα κλειστεί στο καβούκι της και θα γίνεις ένα με τους υπόλοιπους. Ιδρώτας, αγωνία, τρόμος, όπως ο τιτανομέγιστος Τσάντλερ Μπινγκ όταν φλερτάρει.

Διαφήμιση

Η Ντέζι Λέα μπορεί να μην σας λέει πολλά ως όνομα, αλλά έχει πολλά να πει και να δείξει ως εικόνα. Μια πανύψηλη ξανθιά που δραστηριοποιείται στον χώρο του μόντελινγκ, έβαλε το ολόσωμο μαγιό της και με ένα μπουκάλι νερό το έριξε στα ακροβατικά.

Ειρήσθω εν παρόδω το μαγιό έμπαινε εντελώς μέσα στα οπίσθια, τα άφηνε ακάλυπτα, ενώ και τα πλαϊνά σημεία του στήθους της αποκαλύπτονταν σε κάθε της κίνηση. Είναι από τις περιπτώσεις που λες ότι ο Θεός έχει κέφια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Συνταγή: Τα πολίτικα γεμιστά που ξετρέλαναν την Ελένη Μενεγάκη

Φωτογραφία. Η Μπιγιονσέ OΛOΓYMNH σε αιώρα σεμεδάκι, κοιτάζει στον ουρανό