in

Julia Fox: Τολμάει και κάνει μπαμ στην πρεμιέρα του The Batman

H Julia Fox, η πρώην του Kanye West, εντυπωσίασε με ένα μαύρο ολόσωμο κορμάκι από λατέξ, κάτω από ένα μίνι φόρεμα με ασημί παγιέτες, στην πρεμιέρα του The Batman στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

Ενώ παρακολουθούσε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022, η 32χρονη σταρ των Uncut Gems διοχέτευσε έναν από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες της ταινίας, την Catwoman, με το μακιγιάζ των ματιών της σε δυναμικό winged στυλ.

Διαφήμιση

Η Τζούλια συνδύασε επίσης το φόρεμα με μια τολμηρή καμπαρντίνα και γάντια, καθώς έφτασε για την πρεμιέρα στην πόλη.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Φοξ επιβεβαίωσε ότι χώρισε από τον Κάνιε, 44 ετών, μετά από ένα ρομαντικό ανεμοστρόβιλο έξι εβδομάδων και είπε ότι δεν ήταν ποτέ πραγματικά «ερωτευμένη» με τον ράπερ. Η Τζούλια επιβεβαίωσε τον χωρισμό σε μια διαγραμμένη ιστορία στο Instagram.

Αντί να στενοχωρηθεί με τον χωρισμό, η Τζούλια αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «Νο 1 hustler» και άφησε να εννοηθεί ότι τώρα σχεδιάζει να γράψει ένα βιβλίο, που λέει τα πάντα για το βραχύβιο ειδύλλιο.

«Θα σας άρεσε αν ήμουν πολύ στενοχωρημένη! Τα μέσα ενημέρωσης θα ήθελαν να ζωγραφίσουν μια εικόνα με μια λυπημένη μοναχική γυναίκα που κλαίει μόνη της σε ένα αεροπλάνο, αλλά ΔΕΝ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!’ Η Τζούλια είπε στους θαυμαστές σε ένα σημείωμα.

«Γιατί να μην με δεις γι’ αυτό που είμαι, μια νούμερο 1 hustler. Με τον Kanye έχουμε καλές σχέσεις! Τον αγαπώ αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη με τον άντρα. Ιησούς Χριστός, τι νομίζετε ότι είμαι 12 χρονών;” τόνισε.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Madonna: «Ταρακουνά» το Instagram, φορώντας σέξι εσώρουχα

Chloe Ferry: Ποζάρει με εσώρουχα και «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό