in

Amy Schumer: Χορεύει τόπλες και αστειεύεται για το «κακό» τατουάζ της – Δείτε βίντεο

Ακομπλεξάριστη και απελευθερωμένη η 40χρονη stand-up comedian

Tα Όσκαρ του 2022 πρόκειται να παρουσιάσει η Amy Schumer. Ωστόσο, επιδεικνύει προς το παρόν τις χορευτικές της ικανότητες, αναστατώνοντας το Ιnstagram.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 15/3, την ώρα που προσπαθούσε να βρει το κατάλληλο σύνολο για την λαμπερή εκδήλωση των Όσκαρ και το σόου της στο Hulu, «Life and Beth», πανηγύρισε, χορεύοντας τόπλες. Έπειτα, δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο Instagram, συνοδεύοντάς το με τα hashtags «#badtattoo» και «#baddancing». Στην ουσία αστειεύεται για το τατουάζ στη μέση της, επιδεικνύοντάς το και χαρακτηρίζοντάς το «κακό».

Οι διάσημοι φίλοι της stand-up comedian δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν την ανάρτησή της, με την 28χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια Keke Palmer να γράφει: «Τι σώμα είναι αυτό» και την 63χρονη σχεδιάστρια μόδας Kathy Hilton να στέλνει emojis καρδιάς. Λίγοι followers της σύγκριναν το τολμηρό post της με τα τελευταία καυτά στιγμιότυπα της Britney Spears από τις διακοπές της.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, λίγες μέρες πριν μοιραστεί με τους περισσότερους από 11.460.000 ακολούθους της αυτό το βίντεο, όπου έχει πετάξει από πάνω της τη μπλούζα της, η ηθοποιός της αμερικανικής κωμωδίας «Trainwreck» είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την λιποαναρρόφηση στην οποία υπεβλήθη.

«Η λιποαναρρόφηση ήταν κάτι τρελό για μένα. Έλεγα ότι δεν πρόκειται να κάνω ποτέ» είχε δηλώσει στο podcast της 47χρονης ηθοποιού και ραδιοφωνικής παραγωγού Chelsea Handler, «Dear Chelsea».

Η 40χρονη, Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία έχει ένα δίχρονο γιο, τον Gene, με τον σύζυγό της και σεφ Chris Fischer, αποκάλυψε στην Handler ότι τελικά έκανε λιποαναρρόφηση: «Αν κάποιος με δει σε φωτογραφίες ή οπουδήποτε και του φανώ πιο αδύνατη, είναι επειδή έκανα μία χειρουργική επέμβαση».

Η Amy Schumer θα παρουσιάσει τα Όσκαρ στις 27 Μαρτίου με την 58χρονη Wanda Sykes και την 51χρονη Regina Hall, οι οποίες είναι επίσης κωμικές ηθοποιοί.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το λιλά είναι ένα ονειρικό χρώμα, για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις

Naomi Campbell: Πιο νέα και εντυπωσιακή από ποτέ, σε γιορτή της βασίλισσας