in

Σαχάρα Ρέι: Το Instagram της ειναι μία όαση απόλαυσης που πρέπει να δεις

Με τέτοιο όνομα ήταν αδύνατο να μην καταφύγουμε σε λογοπαίγνιο. Και είναι to the point γιατί η Sahara Ray έχει κάτι που την κάνει να διαφέρει.

Το Instagram είναι γεμάτο από κοπέλες που έχουν προσόντα, τα οποία μοιάζουν εξωπραγματικά. Το σύνδρομο Kim Kardashian έχει κατακτήσει τον κόσμο και τις προτιμήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το μάτι έχει πάψει να στρέφεται στα πιο φυσικά και σε αυτά που εν τέλει τα σκέφτεσαι και πιο ρομαντικά. Είναι σαν μία μεγάλη έρημος, μία Σαχάρα, που αναζητάς την όαση. Μία από τις οάσεις είναι και η Sahara Ray που καταλαβαίνεις αμέσως ποια είναι η ειδοποιός διαφορά της.

Έχει ένα πολύ girly πρόσωπο και μια συμπεριφορά που δεν είναι της femme fatale, αλλά του κοριτσιού που έχει χιούμορ, συμμετέχει στην πλάκα και έχει άλλους τρόπους γοητείας. Συχνά πυκνά δείχνει λίγο παραπάνω στο προφίλ της, όπως στήθος ή οπίσθια, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας. Ο κανόνας την θέλει με εσώρουχα ή μαγιό, να είναι ξαπλωμένη, με περίεργους χρωματισμούς και τα φίλτρα της φωτογραφίας να την μετατρέπουν σε μια νοσταλγική καλοκαιρινή ανάμνηση.

Διαφήμιση

Γι΄αυτό το λόγο η Sahara Ray είναι όαση. Και γιατί έχει ένα στήθος που είναι αξιοσέβαστο, χωρίς να ξεπερνά το μέτρο και είναι απόλυτα φυσικό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πάσχα στην Ελλάδα: Τα Πασχαλινά έθιμα που πρέπει να δεις. Από τον Βροντάδος στους Μπότηδες

Που να βρεις παρηγοριά: Η Ρόξι Χόρνερ παργηγόρησε το Λεονάρντο Ντι Κάπριο όταν διέλυσε τον αρραβώνα με την Κέλι Ρόρμπαχ