in

GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Το φόρεμα με το ατελείωτο σκίσιμο προκαλεί και αναστατώνει

Δες τις φωτογραφίες του μοντέλου

Γνωρίσαμε την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model», όπου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σήμερα, μετρά πάνω από 59.000 followers στο Instagram, ενώ η πορεία της στο μόντελινγκ φαίνεται πως έχει ανοδική πορεία, αφού πολλές και γνωστές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων, εσωρούχων και μαγιό επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους.

Και χθες, Δευτέρα 16/5, η μελαχρινή καλλονή τάραξε τους ακολούθους της, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, όπου ποζάρει με ένα μαύρο, εντυπωσιακό άλογο, φορώντας ένα επίσης μαύρο, μακρύ φόρεμα με σκίσιμο από κάτω μέχρι πάνω!

Διαφήμιση

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και έχοντας προκλητικό ύφος, η Βάσω Βιλέγκας κοιτά το φωτογραφικό φακό και δεν μπορεί παρά να προκαλεί τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού. Η νεανική επιδερμίδα, το ελαφρύ μακιγιάζ και τα μακριά, λαμπερά μαλλιά της την καθιστούν άκρως αισθησιακή. Βέβαια, αυτό που την αποθεώνει είναι το φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της, ενώ τα τολμηρά του σκισίματα δημιουργούν την αίσθηση πως φεύγει εύκολα και γρήγορα από πάνω της.

«Είναι απίστευτο πως αυτό το πλάσμα μπορεί να σου γαληνεύει την ψυχή🐎» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της και ξαπλώνει πάνω στο όμορφο άλογο, παίρνοντας ερωτικό ύφος.

Όποιος συνάντησε την Βάσω Βιλέγκας στον Ιππικό Όμιλο, σίγουρα θα την κοίταξε και δεύτερη φορά. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, πόσο μάλλον με αυτό το ντύσιμο σε αυτό το μέρος. Η κοπέλα, ωστόσο, βρέθηκε εκεί για επαγγελματική φωτογράφιση, για αυτό και η συγκεκριμένη εμφάνιση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μέριλιν Μονρόε: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ «Μου είπαν να σκοτώσω τη Marilyn Monroe γιατί έκανε σεξ με τον Κάστρο!»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σέξι και ανανεωμένη, ποζάρει πάνω σε βράχο με ψηλοτάκουνα πέδιλα – Οι καμπύλες της κολάζουν