in

ΚΟΛΑΣΗ: Η Κλαούντια Αλέντε, η σωσίας της Μέγκαν Φοξ έχει και τα oπίσθια αλά Τζένιφερ Λόπεζ. 9 εκ followers ε κάνουν λάθος

Σας έχουμε συνηθίσει στο Koolnews και φέρνουμε τα πιο όμορφα κορίτσια του διαδικτύου! Σήμερα έχουμε ένα κολάζ αφού η Κλαούντια Αλέντε έχει τα καλύτερα της Megan Fox και της Jennifer Lopez σε ένα!

Το κορίτσι αυτό έχτισε ολόκληρη καριέρα στις πλάτες της Μέγκαν Φοξ, παραδόξως όμως το κοινό δεν της γύρισε την πλάτη. Ο λόγος για την πληθωρική Κλαούντια Αλέντε, η οποία «μεσουρανεί» στο Instagram χάρη στην εκπληκτική της ομοιότητα με την ηθοποιό.

Την ώρα λοιπόν που πολλοί άνδρες θα ευχόντουσαν η Μέγκαν να είναι λιγάκι πιο ζουμερή για να μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη γυναίκα, εμφανίζεται η σέξι Κλαούντια και φέρνει τα πάνω κάτω.

Διαφήμιση

Με πληθωρικό μπoύστο και oπίσθια αλά Τζένιφερ Λόπεζ, η σωσίας της Μέγκαν Φοξ κατάφερε να συγκεντρώσει 9 εκατομμύρια followers στο Instagram, κερδίζοντας μάλιστα και πολλές χιλιάδες δολάρια μέσω των διαφημίσεων για διάφορα προϊόντα που κάνει στα προφίλ της στα social media.

Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, η νεαρή περσόνα το πάλεψε πολύ για να μοιάσει στην Μέγκαν Φοξ, με φακούς επαφής, σιλικόνη στα χείλη, βαφές μαλλιών και όλα τα σχετικά γυναικεία «κόλπα».

Το αποτέλεσμα πάντως τη δικαίωσε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Kimoji – Φέρναν ΧΑΡΑ: Θυμάσαι το στήθoς και τα oπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν σαν emoticons; Τι συνέβη τελευταία;

Άμπιγκεϊλ Ράτσφορντ: Που τη χάνεις, που τη βρίσκεις δείχνει το στήθoς της σε 9εκ followers