in ,

Zendaya: Φόρεσε ένα πουκάμισο σαν φόρεμα για βραδινή της έξοδο

Στην οθόνη, η Zendaya μπορεί να φοράει φαρδιά παντελόνια, vintage Jean Paul Gaultier και Aries ως Rue, την τοξικομανή πρωταγωνίστρια της Euphoria, αλλά εκτός οθόνης κάνει τις τέλειες red carpet εμφανίσεις.

Για να παρευρεθεί στην προβολή της νέας ταινίας του Βρετανού ηθοποιού Tom Holland, Uncharted, στη Νέα Υόρκη, η Zendaya επέλεξε να κάνει μια casual chic εμφάνιση. Φόρεσε ένα oversized πουκάμισο ως φόρεμα, με χοντρή μαύρη ζώνη, ημιδιάφανο μαύρο καλσόν. και ασορτί μαύρες γόβες. Πρόσθεσε ένα cat eye look και έκανε τα μαλλιά της στο παλιό χολιγουντιανό στιλ. Ο Holland φόρεσε ένα κομψό γκρι κοστούμι και ένα μαύρο ζιβάγκο από κάτω.

Διαφήμιση

Η τελευταία τους εμφάνιση έγινε αφότου η Zendaya πέρασε χρόνο στο Λονδίνο, συναντώντας τους γονείς του Τομ και παρακολουθώντας ένα θεατρικό έργο (ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί) με τα αδέρφια του.

“Ένα από τα μειονεκτήματα της φήμης μας είναι ότι η προσωπική ζωή δεν είναι πια στον έλεγχό μας και μια στιγμή που πιστεύεις ότι είναι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον είναι τώρα μια στιγμή που μοιράζεσαι με ολόκληρο τον κόσμο,” είπε ο Holland.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Adriana Lima: Είναι για τρίτη φορά έγκυος

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποπνέει θηλυκότητα, φορώντας oversized blazer και σουτιέν