in

Κλαούντια Αλέντε: Βλέπεις τα μάτια; Που να δεις και το υπόλοιπο. Η σωσίας της Μέγκαν Φοξ ζαλίζει


Την Κλαούντια Αλέντε σας την δείξαμε πρώτοι στο Koolnews και την παρουσιάσαμε σαν μίξη Μέγκαν Φοξ και Jlo. Την υποδεχθήκατε σαν κύριοι και τα views ήταν χιλιάδες! Μία δεύτερη ματιά όμως πάντα χρειάζεται!

Η αλήθεια βλέποντας μια φωτογραφία της το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πόσο ωραία μάτια έχει, μετά κοιτάς και το υπόλοιπο και είναι ακόμα πιο σωστό!

Έχεις κάτσει ποτέ να αναρωτηθείς πόσες γυναίκες έχουν περάσει μπροστά από το μάτι σου κι έχουν εισχωρήσει ως εικόνες στον αμφιβληστροειδή σου; Σε μια εποχή τιτάνιας ροής πληροφορίας, ο αριθμός θα είναι σίγουρα πενταπλάσιος. Σε μια εποχή που τα social media τα φέρνουν όλα μπροστά σου, ο αριθμός δεν μπορεί να είναι μικρότερος από χιλιάδες. Πάνω πάνω στη μνήμη σου έχεις αυτές που σου προκάλεσαν την μεγαλύτερη εντύπωση.

Διαφήμιση

Ετοιμάσου να αδειάσεις μια θέση, γιατί η Claudia Alende θα εκτοπίσει σίγουρα αρκετές.

Για πόσες γυναίκες μπορείς να πεις ότι έχουν τέτοια οπίσθια που σε έκαναν να ξεχάσεις το άψογο τους στήθος; Για πολύ λίγες λογικά. Και η Claudia Alende θα γίνει – αν δεν ήταν ήδη – μία από αυτές. Η ίδια δίνει ισομερή προώθηση και στα δύο. Μία φωτογραφία θα είναι με τα οπίσθια στο επίκεντρο, μία θα είναι με το στήθος. Αλλά ο ανδρικός εγκέφαλος καταλήγει πάντα στα χαμηλά.

Μπορεί να νομίζεις ότι το μάτι σου θα μείνει στο στήθος, αλλά ξέρεις ότι θα κατέβεις. Αντίθετα, αν το μάτι σου ξεκινήσει από κάτω, αμφιβάλλουμε ότι θα καταφέρει να ανέβει πιο πάνω.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποιά Βικτόρια Μπέκαμ; Η Βικτόρια Μπάρμπαρα είναι μελαχρινή σειρήνα με εμφατικές καμπύλες

κατερίνα καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου δεν θα πει μόνο πλαστικές, θα πει και… το μόνο σημείο που δεν έχει πειράξει