in

Φωτογραφία: Δες την Αντωνία Καλλιμούκου στην ταυτότητα… αγνώριστη

Πριν από χρόνια το μοντέλο Αντωνία Καλλιμούκου εμφανιζόταν στο πάνελ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα κάποια στιγμή, το 2013, είχε εμπλακεί το όνομά της χωρίς η ίδια φυσικά να έχει καμία σχέση με μοντέλο που συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Bansko για πορνεία. Εκτός του ότι κάποια blogs ενέπλεξαν το όνομα της Αντωνίας Καλλιμούκου κάτι το οποίο ήταν ψευδές, ήταν ψευδής και συνολικά η είδηση αυτή!

Διαφήμιση

Το μοντέλο σε ένα ξέσπασμα της, είχε προκαλέσει οποιονδήποτε είχε στοιχεία να τα προσκομίσει ενώ θα κυνηγούσε και τα δημοσιεύματα αυτά νομικά!

Με αφορμή όλο αυτό λίγο αργότερα όλη η εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη έφεραν τις ταυτότητες τους, τις οποίες κι έδειξαν στον «αέρα».

Μία έκανε τη διαφορά και προκάλεσε εντυπώσεις. Αυτή ήταν της Αντωνίας Καλλιμούκου.

Το όμορφο, σήμερα, μοντέλο, δεν είχε πάντα αυτή την εμφάνιση και τα κιλά, αφού όπως φάνηκε, στην εφηβεία της ήταν πιο παχιά.

Οι συνεργάτες της, στην εκπομπή, μόλις την είδαν, άρχισαν να την πειράζουν για την εμφάνιση της. «Τι τροφαντό κορίτσι είναι αυτό… Το φρύδι το έκανε με χειρόφρενο» σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Αντωνία αποκάλυψε το παρασκήνιο της επίμαχης φωτογραφίας. «Είχα τσακωθεί με τον πρώτο μου έρωτα τον Μπάμπη, ήμουν χοντρή και είχα και πυρετό και ήμουν και στεναχωρημένη» είπε και όλοι γέλασαν.

Σας την παρουσιάζουμε αγνώριστη… Στρογγυλές

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

ΜΠΑΝΙΟ: Πες μου τι χαρτί υγείας χρησιμοποιείς να σου πω πως αισθάνεσαι

Survivor: Η Μαρία Λάντζα είναι λαϊκή απαίτηση προς τον Aτζούν Iλίτζαλι. Στο ριάλιτι επιβίωσης χθες