in

Ρία Αντωνίου: Το ΥΓΡΟ viral βίντεο που θα σου ανεβάσει τη διάθεση

ρια αντωνιου

Αν δεις τη Ρία Αντωνίου σε αυτό το Video και δεν σας σηκώσει την διάθεση τότε πραγματικά θα έχετε πρόβλημα.

Η Ρια Αντωνίου κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό και στο βίντεο θα δείτε όλα τα προσόντα που διαθέτει η Ελληνίδα καλλονή και την έχουν κάνει διάσημη στην Ιταλική τηλεόραση και όχι μόνο.

Η Ρία ξεκίνησε δειλά-δειλά τις πρώτες φωτογραφίσεις της στην Ιταλία, έχοντας μετακομίσει σχεδόν μόνιμα στο Μιλάνο, όπου και κατάφερε να μπει στο χώρο της μόδας, κάνοντας πασαρέλες και συμμετέχοντας σε διάφορα τηλεοπτικά σποτς και καμπάνιες.

Διαφήμιση

Σιγά-σιγά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, λίγο αργότερα ήρθαν και οι πρώτες τηλεοπτικές προτάσεις, με κορυφαία τη συμμετοχή της στην ιταλική έκδοση του «Dancing With With Stars («Ballando con le Stelle») μέσω της οποίας έγινε πασίγνωστη σε όλη τη χώρα, κατακτώντας μάλιστα με τον παρτενέρ της, Raimondo Todaro, την τρίτη θέση.

Το βίντεο που θα δείτε της πανέμορφης παρουσιάστριας Ρία Αντωνίου για πασίγνωστο περιοδικό της Ιταλίας στην οποία δεν άφησε τίποτα στη φαντασία αφού όπως θα δείτε και εσείς το μοντέλο μοιράζει απλόχερα όλα τα προσόντα της μπροστά στον φακό.

Δείτε το βίντεο και με προσοχή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Με σημαία του την κρούστα: Ο Μανώλης Συρίγος φτιάχνει σολωμό με κρούστα μυρωδικών

Νίκος Κοκλώνης: Οι φωτογραφίες πριν τις πλαστικές που θα ήθελε να καταστρέψει