in

Γουάντα Νάρα: Το τούρλωσε αλλά και το γύμνασε πάνω στο διάδρομο, πληρώθηκε και έριξε το instagram. Ζωάρα

Για εσένα νοιάσου και γυμνάσου και η Γουάντα Νάρα αφού το κάνει στο γυμναστήριο για να κρατά αυτό το κορμί και τα οπίσθιά της σε φόρμα το έκανε και στο σπίτι και μάλιστα έναντι αμοιβής!

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Η Γουάντα Νάρα φωτογραφήθηκε στο σπίτι να κάνει ποδήλατο για χάρη μιας πληρωμένης καταχώρησης στο instagram! Είναι αυτό που λέμε να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.

Διαφήμιση

Η Wanda Nara διαθέτει εξαιρετικό σώμα με ιδανικές αναλογίες και κυρίως διακρίνεται και την μνημονεύουμε για ένα συγκεκριμένο μέρος αυτού το οποίο και γυμνάζει σε καθημερινή βάση. Όταν τώρα σε πληρώνουν για να το βγάλεις φωτογραφία αλλά και να κάνεις γυμναστική που έτσι κι αλλιώς κάνεις μιλάμε ότι έχει πιάσεις ταβάνι!

Η επιτομή της επιτυχίας.

Βλέπεις στο marketing αυτό που ενδιαφέρει είναι πάντα να ξέρεις τον πελάτη σου και η 11,5 εκατομμύρια κόσμου που ακολουθούν τη συγκεκριμένη περσόνα αποτελούν στοχευμένο κοινό για αυτούς που θέλουν να γυμνάσουν τους γλουτούς τους!

Η Wanda Nara φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια, έβλε το αγαπημένο της κολάν γυμναστικής και ένα τοπάκι από πάνω, έπιασε τα μαλλιά της μία πρόχειρη αλογοουρά και ανέβηκε στο στατικό ποδήλατο για να το διαφημίσει!

Όσο για τα αποτελέσματα δεν χρειάζεται να πούμε εμείς, τα βλέπετε! Βραζιλιάνα γάρ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κοιμήθηκαν στο ίδιο σπίτι. Είχαν όμως και τα σκυλάκια τους μαζί και έγινε…

Ελένη Μενεγάκη: Απέδειξε πως το total black σύνολο είναι ακόμα ένα hot trend