in

Φθινοπωρινή μακαρονάδα με κολοκύθα ελαιόλαδο και λιωμένο τυρί

Εύκολη και ξεχωριστή συνταγή, κατάλληλη για τις φθινοπωρινές ημέρες.

Τι θα χρειαστείτε:

• 200 γραμμάρια πέννες
• 300 γραμμάρια κολοκύθας
• 75 γραμμάρια τυρί γκοργκοντζόλα
• 300 ml νερό

• 50 ml γάλα
• 1 φρέσκο κρεμμύδι
• Πιπέρι

Πως θα το ετοιμάσετε:

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και την κολοκύθα και ρίξτε τα σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Ανακατέψτε για τρία λεπτά και προσθέστε σταδιακά νερό.

Στη συνέχεια, μεταφέρετε την κολοκύθα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, και προσθέστε το γάλα και το τυρί γκοργκοντζόλα. Αναμείξτε μέχρι το μείγμα να είναι ομοιόμορφο. Προσθέστε πιπέρι κ ελαιόλαδο. Είστε έτοιμοι!

Διαφήμιση