in

Συνταγή: Μπουτάκια κοτόπουλο με σάλτσα μπάρμπεκιου. Και παγωμένη μπύρα

Απολαύστε μια βραδιά μπάρμπεκιου μαζί με την παρέα σας, ψήνοντας μπουτάκια κοτόπουλου με την ιδανική σάλτσα. Δεν χρειάζεται καμιά προετοιμασία, ενώ ο χρόνος ψησίματος είναι μηδαμινός. Το άλλο να ζητήσει κανείς;

Τι θα χρειαστείτε:

• 6 μπουτάκια κοτόπουλου, χωρίς της πέτσα

• ½ φλιτζάνι σάλτα μπάρμπεκιου

Πως θα το ετοιμάσετε:

Βουτήξτε τα μπουτάκια κοτόπουλου στη μισή σάλτσα μπάρμπεκιου, ώστε να έχουν καλυφθεί από όλες τις μεριές. Μόλις η ψησταριά σας είναι έτοιμη και η σχάρα έχει κάψει, τοποθετείστε τα επάνω και αφήστε την κάθε πλευρά να ψηθεί για περίπου 6 λεπτά. Με την υπόλοιπη σάλτσα, αλείψτε το κρέας σας 2-3 φορές κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Σερβίρετε όσο είναι ζεστά. Είστε έτοιμοι!

Tip: Μην ξεχάσετε να βάλετε τις μπύρες στην κατάψυξη!

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]