in

Φαίη Σκορδά: Ντυμένη με ethnic σύνολο, ποζάρει σε μπαλκόνι και αποπνέει αυτοπεποίθηση

H διάσημη παρουσιάστρια έβαλε το κομψό σορτς της και ανέδειξε τα ατελείωτα πόδια της

Την μόδα αγαπά η Φαίη Σκόρδα και στην ψυχαγωγική εκπομπή της «Το Πρωινό», στον ANT1, εμφανίζεται πάντα με υπέροχα outfit της, τα οποία κολακεύουν την άψογη σιλουέτα της.

Η ίδια είναι αρκετή στο Instagram και χθες, Πέμπτη 10/3, τράβηξε την προσοχή των followers της, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει σε μπαλκόνι κάποιου διαμερίσματος της Αθήνας με ένα ονειρεμένο, etnic σύνολο σε λευκό, ροζ και καφέ χρώμα.

Διαφήμιση

Πρόκειται για ένα αριστοκρατικό σετ που πρωταγωνιστεί στις φετινές τάσεις. Το πουκάμισο με το λεπτό ύφασμα κλείνει με κουμπιά μέχρι τον λαιμό, ενώ το ψηλόμεσο σορτς απογειώνει το styling! H όμορφη παρουσιάστρια έχει επιλέξει καφέ μπότες, καθιστώντας έτσι το outfit ακόμη πιο μοντέρνο.

Το συγκεκριμένο σορτς ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες, καθώς δεν είναι μίνι και τολμηρό. Κολακεύει, ωστόσο, τη μέση και τους γλουτούς και πέφτει χαλαρά στα μπούτια. Επομένως, αν ανήκετε στην κατηγορία των άνω των 40 ετών και έχετε καλλίγραμμα πόδια, μην διστάσετε να το φορέσετε, να είστε σίγουρες πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα. Αυτή την εποχή συνδυάστε το με καουμπόικες μπότες ή μποτάκια κι όταν η θερμοκρασία ανέβει, με flat σανδάλια ή hot, ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το σίγουρο είναι ότι η 42χρονη παρουσιάστρια υποστηρίζει το εν λόγω φινετσάτο σύνολο. Να ξέρετε, επίσης, ότι τα ethnic-boho ρούχα θα σας κάνουν να δείχνετε ανέμελες, ελεύθερες και πιο χαρούμενες, λόγω των φωτεινών χρωμάτων τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Μπεκατώρου: Πως να συνδυάσετε έξυπνα το δερμάτινο παντελόνι

Dua Lipa: Στην ταινία «Argylle» μεταμορφώνεται σε… ξανθιά καλλονή