in , , ,

Rita Ora: Δείχνει στους θαυμαστές της το νέο, σέξι τατουάζ της. Οι φωτογραφίες γονάτισαν το Instagram

Ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό της, Τaika Waititi, στο Λος Άντζελες βιώνει η διάσημη τραγουδίστρια

Η Rita Ora και ο Taika Waititi ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2021 και ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Την Κυριακή 20/2, το ζευγάρι επισκέφτηκε τον κορυφαίο tattoo artist Daniel Winter, το studio του οποίου βρίσκεται στο Λος Άντζελες, και αφέθηκε στα χέρια του και… στην τέχνη του.

Η 31χρονη τραγουδίστρια τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 16.000.000 followers της,  δημοσιεύοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το νέο super sexy τατουάζ της.

Διαφήμιση

Η σταρ του «Let You Love Me» ποζάρει με ένα ψηλόμεσο στρινκγ, θέλοντας να δείξει το πανέμορφο λουλούδι τατουάζ της, το οποίο βρίσκεται  στον γοφό της.

Ακόμη, ανάρτησε στα InstaStories της ένα στιγμιότυπο από την ώρα που ο Daniel Winter «βαράει» τον Taika Waititi.

O 46χρονος σκηνοθέτης αποκάλυψε, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram, ότι επέλεξε να γράψει το όνομα Jane στα δάχτυλά του. Πιθανότατα το τατουάζ του αφορά στον χαρακτήρα της Jane Foster -την οποία υποδύθηκε η Νάταλι Πόρτμαν– στην επιτυχημένη ταινία «Thor: Love and Thunder», την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος.

Μάλιστα, την Κυριακή 20/2, η Rita Ora δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρα από τη φωτογραφία με το νέο τατουάζ της, μία σειρά από στιγμιότυπα από τις ανέμελες στιγμές που πέρασαν εκείνη και ο γοητευτικός σύντροφός της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Σε μία από τις φωτογραφίες, παίζει με τα ξανθά μαλλιά της και κοιτά με νάζι τον φωτογραφικό φακό, ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει το στήθος της.

Επιπλέον, τράβηξε μία φωτογραφία από την ώρα που το αμάξι τους βρισκόταν εν κινήσει. Φορά εκκεντρικά γυαλιά ηλίου και ένα πορτοκαλί σκούφο, ενώ ο καλός της οδηγεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Με ευλογήθηκε ο Daniel Winter. Έφαγα καταπληκτικό φαγητό, είδα το ροζ ουρανό. Ήθελα να μοιραστώ αυτά τα ωραία πράγματα μαζί σας. Καλή Κυριακή. Σας αγαπώ». 

Rita Ora

Η αλβανικής καταγωγής καλλιτέχνιδα κατέψυξε τα ωάριά της στα 27 της, αφού ζήτησε τη συμβουλή του γιατρού της. Για τη διαδικασία που υποβλήθηκε, τόνισε στη βρετανική, διαδικτυακή εφημερίδα Independent: «Θα ήθελα πολύ να έχω μία ωραία μεγάλη οικογένεια! Νομίζω ότι οι γυναίκες ασκούμε υποσυνείδητα αυτή την πίεση στον εαυτό μας, γιατί νιώθουμε ότι αυτό είναι το καθήκον μας, να  δώσουμε ζωή. Ήθελα απλώς να μην ανησυχώ για αυτό. Έτσι, αποφάσισα να καταψύξω τα ωράριά μου και ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στην Independent, αναφέρθηκε στο ειδύλλιό της με τον Taika Waititi, λέγοντας: «Δεν περίμενα να βρω την αγάπη στην Αυστραλία, ούτε την έψαχνα». Eπιπροσθέτως, υποστήριξε ότι θέλει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και «να την προστατεύσει».

Taika Waititi – Rita Ora

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Tα chic athleisure σύνολά της για τη βόλτα του Σαββάτου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έμπνευση για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας