in ,

Μέγκαν Φοξ: Τόλμησε να κάνει το απόλυτο νέον μανικιούρ

Η Megan Fox επιστρέφει, προσφέροντάς μας περισσότερη έμπνευση για τα νύχια, καθώς ξεκάθαρα ακολουθεί τη νέα τάση για την άνοιξη. Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον επί χρόνια φίλο της και ιδρυτή του UND LAQR, Machine Gun Kelly, τόλμησε ένα εντυπωσιακό νέον πράσινο μανικιούρ, για το ραντεβού της στο NBA All-Star Game του 2022.

Η μανικιουρίστα της Fox, η Brittney Boyce, δημοσίευσε μια κοντινή φωτογραφία των νυχιών της, για να τα θαυμάσουμε. Η ίδια δεν ανέφερε τα ακριβή προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν, δεδομένου όμως ότι ο αρραβωνιαστικός της Fox έχει τη δική του σειρά βερνικιών, είναι πιθανό το χρώμα να είναι ένα από τη συλλογή του.

Διαφήμιση

Η νέον πράσινη απόχρωση δεν είναι ούτε πολύ κίτρινη ούτε πολύ σκούρα, αλλά διαθέτει μια τέλεια ισορροπία. Τα νύχια της Fox είχαν ένα μακρύ σχήμα αμυγδάλου, χωρίς έξτρα σχέδια και διακοσμητικά, καθώς προτιμάει το μανικιούρ της να είναι μίνιμαλ.

Ακριβώς όπως προέβλεψαν οι ειδικοί nail artists, πολλές διασημότητες λατρεύουν το πράσινο χρώμα για το 2022.  Ανυπομονούμε να δούμε τι θα προτιμήσει η Μέγκαν για την επόμενη εμφάνισή της, αλλά μέχρι τότε, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα φωτεινά, πράσινα νέον νύχια της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ εταιρείας επίπλων και είναι απλά υπέροχη

Βίκυ Κουλιανού: Αυτή είναι η κρυφή συμφωνία που έχει κάνει με το χρόνο