in , , ,

Gigi και Bella Hadid: Αγκαλιά με την Donatella Versace, για την καμπάνια Versace Άνοιξη 2022

Η Gigi, η Bella και η Donatella ένωσαν δυνάμεις, για την καμπάνια της Versace, για την άνοιξη του 2022. Βλέποντας τις εικόνες, παρατηρούμε ότι μοιάζουν με βασίλισσα και τις πριγκίπισσές της, βγαλμένες από ένα σύγχρονο ιταλικό παραμύθι.

Στο πλάνο της καμπάνιας, οι τρεις γυναίκες  είναι ξαπλωμένες μαζί, με τα μαλλιά τους απλωμένα στο πάτωμα. Φοράνε μαύρα φορέματα, με κλασικά μοτίβα Versace, όπως το μαντήλι και το κλείσιμο με καρφίτσα. Οι εμφανίσεις της Bella και της Gigi περιλάμβαναν λίγο χρώμα, με μωβ και πορτοκαλί κολάν, αντίστοιχα, ενώ και οι τρεις ολοκλήρωσαν τα σύνολα τους με πλατφόρμες.

Διαφήμιση

Στην άλλη λήψη, οι αδερφές είναι μόνες τους σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, επιδεικνύοντας δερμάτινα σύνολα ή ποζάρουν με ροζ και πράσινα μεταλλικά φορέματα. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει μια πολύ ξανθιά Gigi να αγκαλιάζει τη μικρή της αδερφή, η οποία κρατάει την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς τσάντας La Medusa, του Versace.

«Η οικογένεια είναι τόσο σημαντική για μένα, γι’ αυτό ήθελα αυτές οι εικόνες να επικεντρωθούν σε αυτήν», έγραψε η Donatella στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram. «Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η καμπάνια, που δεν θα μπορούσα παρά να συμμετάσχω και εγώ σε ένα πλάνο, με τις βασίλισσές μου @gigihadid και @bellahadid!!»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψη: Για αυτό το λόγο πήγε στον τελικό του Dancing with the Stars

Instagram: Το Koolnews μπαίνει μέσα στις ζωές των άλλων