in , ,

Miranda Kerr: Η ρουτίνα ομορφιάς του διάσημου supermodel

Η Miranda Kerr, το γνωστό supermodel και ιδρύτρια της KORA Organics, έχει αδιαμφισβήτητα αψεγάδιαστο δέρμα. Άλλωστε είναι αναγκαίο για το χώρο της μόδας. Η επιχειρηματίας μοιράστηκε λοιπόν τη ρουτίνα ομορφιάς της για λαμπερό δέρμα.

Αρχικά, ποτέ δεν πηγαίνει για ύπνο χωρίς να αφαιρέσει πρώτα το μακιγιάζ της. Οι πρωινές και βραδινές ρουτίνες skincare έχουν μεγάλη βαρύτητα.

Αγαπημένη της συνήθεια που δεν μπορεί να αποχωριστεί είναι οι μάσκες για λάμψη και απολέπιση και ένα glow moisturiser. Χρησιμοποιεί τη μάσκα ως απολεπιστικό scrub στο ντους, ενώ η ενυδατική που χρησιμοποιεί είναι μια πολύ καλή λύση για ενυδάτωση, λάμψη και αντιγήρανση, πρωί και βράδυ, δίνοντας στο δέρμα μια ιδιαίτερη φωτεινότητα.

Διαφήμιση

Παράλληλα, αναφέρει ότι η αρωματοθεραπεία με μέντα είναι αναζωογονητική, κάνοντας το δέρμα αμέσως πιο φωτεινό και εξαιρετικά απαλό.

Επόμενο βήμα είναι το gua sha. “Πρόσθεσα ένα νέο βήμα στην πρωινή και βραδινή μου ρουτίνα ομορφιάς, μια πέτρα ροζ χαλαζία gua sha, εξασκώντας την αρχαία θεραπευτική τεχνική”, είπε η Kerr. Χρησιμοποιείται για μασάζ στο πρόσωπο και στο λαιμό, για τόνωση της κυκλοφορίας και μείωση του πρηξίματος. Για μέγιστα αποτελέσματα, πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά, για ένα 5λεπτο, μαζί με λάδι προσώπου. “Είναι καταπληκτικό, αν μπορείτε να αφιερώσετε μόνο πέντε λεπτά στον εαυτό σας, μπορεί να σας βοηθήσει.”

Τέλος, η ρουτίνα της Kerr ολοκληρώνεται με χυμό σέλερι. Ξεκινάει κάθε πρωί, με άδειο στομάχι, το χυμό από σέλερι. Ο χυμός αυτός βοηθάει στην πέψη, καθώς έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει τη λειτουργία των νεφρών, είναι αλκαλικό και γεμάτο ηλεκτρολύτες.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Φέρνει το καλοκαίρι, φορώντας ethnic μπικίνι

Nicole Scherzinger: Σε παραλία του Μεξικού απόλαυσε κοκτέιλ και μαγνήτισε τα βλέμματα