in , ,

Eunice Chang: Η skater που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram

Όταν η Eunice Chang αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να γίνει full-time σκέιτερ, τον Σεπτέμβριο του 2021, όλοι οι φίλοι της ενθουσιάστηκαν. Τώρα, αντί να εξισορροπεί έναν σταθερό κύκλο ολοήμερης εργασίας και στη συνέχεια να περνά το υπόλοιπο της νύχτας στο skate park, η Chang μπορεί να αφιερώσει όλο τον χρόνο στο πάθος της.

Πιο γνωστή ως @notcheetos στο Instagram, η Chang έχει συγκεντρώσει θαυμαστές για τα βίντεο με skate που ανεβάζει (τα καλά, τα κακά και τα αστεία) και τους “Skate Dates”  συναδέλφους της, όπως η Lizzie Armanto, η Victoria Taylor ή “Skate Moss” και η Hilary Shanks.

Διαφήμιση

«Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, υπήρχαν μερικά κορίτσια που δημοσίευαν κλιπ για skate στο YouTube αλλά δεν ήταν πολλά. Λίγα χρόνια αργότερα, το Instagram άρχισε να απογειώνεται και τότε όλα αυτά τα κορίτσια άρχισαν να δημοσιεύουν βίντεο και να με εμπνέουν. Επειδή το έκαναν αυτές, ήθελα να ξεκινήσω και εγώ», λέει η Τσανγκ.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2018, εντάχθηκε στο skate crew Worble, στο L.A. Σήμερα, σε ηλικία 28 ετών, ανέβηκε τις τάξεις και θεωρείται επαγγελματίας (πληρώνεται για να κάνει skate), αλλά η Chang βλέπει τον εαυτό της διαφορετικά. «Μου αρέσει εδώ που βρίσκομαι τώρα. Απλώς λέω ότι είμαι χορηγούμενη skateboarder. Δεν θα αποκαλούσα ποτέ τον εαυτό μου «επαγγελματία»», τονίζει. «Το να έχει κανείς το όνομά του πάνω στο skateboard είναι ωραίο, αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να συμβεί και σε μένα. Ανεξάρτητα από το τι θεωρούμαι πως είμαι, θα συνεχίσω να κάνω skate».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eunice (@notcheetos)

 

 

 

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαίρη Μηνά: «Είχα ένα ατύχημα, γλίστρησα και τραυμάτισα έναν μυ»

Τατιάνα Στεφανίδου: Με casual black&white σύνολο στον κήπο της