in

Δεν είναι ALIEN: Ανεβασε OΛOΓYMNH φωτογραφία. Η Αλιόνα του GNTM άνοιξε OnlyFans και σπάει ταμεία. Δες το υλικό

Μία μία οι κοπέλες που γίνονται γνωστές μέσα από τα ριάλιτι είτε λόγω συμμετοχής είτε ξώφαλτσα περνάνε από το χώρο του Instagram στο Tik tok και στη συνέχεια στο onlyfans

Σχεδόν οι περισσότεροι δεν έχουν επάγγελμα και αναλώνονται στα social media εκτιμώντας ότι θα γίνουν αποδέκτες μεγάλων χορηγιών!

Δυστυχώς λίγοι καταφέρνουν να κερδίσουν χρήματα από αυτή την έκθεση και οι υπόλοιποι σιγά-σιγά περνάνε στο ονλυφανς, αφού είναι μοναδική πλατφόρμα που δίνει ζεστό μετρητό.

Διαφήμιση

Εκεί πέρασε και η Αλιόνα Αμπράμοβα,η γνωστη χείλη και τσίτος, που γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του gntm!

Η Λευκορωσίδα με τους 500.000 ακόλουθους στο instagram σας καλεί να πληρώσετε για να απολαύσετε τις προκλητικές τις φωτογραφίες!

Τώρα πώς θα γίνει να με με πείσει να πληρώσω, όταν οι φωτογραφίες που μου δείχνει είναι κάνοντας το alien ή την Barbie, δύσκολο το βλέπω. Όσοι πιστοί βέβαι ξέρετε που θα την βρείτε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αναστασία Βοσκανίδου: Η Φωτογραφία με εσώρουχα, τακουνια και τα 2 χιλιόμετρα πόδια της που διέλυσε το Instagram. Πίσω στο GNTM χθες!

The Bachelor: Η Μαρίνα Λικμέτα του ριάλιτι γιορτάζει και κερνάει ΔΩΡΑΡΑ. ΔΙΠΛΗ απόλαυση τα προσόντα της στο πιάτο. Φωτογραφίες