in

Τίνα Λουίζ: Το κορίτσι είναι φουλ έξτρα – Έχει στήθος, τατουάζ, αλλά τα οπίσθια ΔΕΝ παίζονται

Είναι τσαγκαροβδομάδα. Αν δε χωνευεις ακόμα το αρνί και τα τσουρέκια και σήμερα δουλευεις, αυτή την ώρα θα έχεις πάει την καρέκλα πίσω, θα έχεις τεντώσει πόδια, θα απολαμβάνεις τον καφέ σου και θα κάνεις αναζήτηση στο λάπτοπ ή το κινητό σου τηλέφωνο σου για να βρεις τίποτα να διαβάσεις σε είδηση ή σε θέμα γενικά. Θα κάνεις και μια βόλτα από το Instagram μέσω κινητού. Θα σκρολάρεις, ώσπου κάποια στιγμή θα πεταχτείς από την καρέκλα σου και ο καφές θα χυθεί στο πάτωμα και πάνω σου. Ο λόγος είναι η Tina Louise.

Η Tina Louise είναι μοντέλο. Όχι με την επαγγελματική έννοια, αλλά με την έννοια που βλέπεις κάποια στο δρόμο και παθαίνεις τέτοια πλάκα που της φωνάζεις «μοντέλο είσαι». Έχει βέβαια και την επαγγελματική ιδιότητα. Φωτογραφίζεται διαρκώς και όχι άδικα.

Το κορμί της είναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ. Προσπαθήσαμε να μην εκδηλώσουμε την υπερβολή μας, αλλά η Tina σε κάνει να θες να φωνάζεις φωνήεντα και σύμφωνα χωρίς κάποια συνοχή μεταξύ τους.

Διαφήμιση

Έχει πρόσωπο, έχει στήθος, έχει τατουάζ, αλλά αδέρφια…τα οπίσθια της δεν μπορείς να τα αφήσεις ούτε για ένα δέκατο. Στις φωτογραφίες που αναρτά θα την δεις πολλές φορές τόπλες. Καταφέρνει όμως να σε κάνει να μην δώσεις προσοχή εκεί. Θα πας στα οπίσθια και θα βάλεις τελεία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μπρουκ Έβερς: Κάνει γυμναστική, βάζει μαγιό, τεντώνεται στον καναπέ και παίζει μουσικάρες

Ατίθασο νιάτο: Ο Αλέξης Γεωργούλης με μαλλί μέχρι την πλάτη – Αποκλειστική φωτογραφία