in ,

Μάρα Δαρμουσλή: Υποχρέωση ή επιλογη το εμβόλιο; Απαντάμε στο Poll της στο Instagram

Με αφορμή μία παλαιότερη δημοσίευση της Μάρας Δαρμουσλή στο instagram από την 1η Ιουλίου και μία απορία που εκφράσαμε μέσω ανάρτσησής μας εδω η δημοφιλής ηθοποιός επανήλθε με ένα Poll προς τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με το εμβόλιο και τους κάλεσε να ψηφίσουν αν ο εμβολιασμός είναι υποχρέωση η επιλογή!

Εμείς παίρνουμε θέση στο ερώτημα και καταθέτοντας την προσωπική μας άποψη λέμε το εξής.

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Παρ’ όλα αυτά ο εμβολιασμός πρέπει να είναι και είναι για την πλειοψηφία του κόσμου επιλογή!

Διαφήμιση

Αν όμως επιλέξεις να μην εμβολιαστείς θα πρέπει να δεχτείς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή σου τη συμπεριφορά! Δεν είναι διάκριση, δεν είναι απαγόρευση, δεν είναι διαχωρισμός ούτε επισήμανση. Ειναι απλά η στοιχειώδης υποχρέωσή σου προς τρίτους

Όπως κάνεις δεν σου απαγορεύει να πιεις 10 ποτά όπου και όποτε θες, αλλά σου απαγορεύει όμως μετά να πάρεις τιμόνι και να οδηγήσεις γιατί εκτός από τον εαυτό σου μπορεί να σκοτώσεις και ανθρώπους που δεν φταίνε, εντελώς ανάλογα κανείς δεν σε υποχρεώνει να εμβολιαστείς, αλλά αν δεν θέλεις να το κάνεις οφείλεις να αποδεχθείς ότι θα έχεις λιγότερες επιλογές γιατί εξαιτίας της συμπεριφοράς σου υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες ώστε να μολυνθούν ή και να πεθάνουν από εσένα άνθρωποι!

Καμία διάκριση λοιπόν. Μπορούμε να μπούμε στο ίδιο πλοίο για οποιονδήποτε προορισμό, εγώ θα δείχνω το barcode του εμβολιασμού εσύ το επικαιροποιημένο κάθε φορά Rapid test. Εγώ δύο τσιμπήματα και τέλος εσύ κάθε φορά ράπιντ και μορικακό!

Ο ενικός προφανώς και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται ευθέως η προσωπικά στη Μάρα Δαρμουσλή. Με αφορμή το poll η απάντηση μας έρχεται και γίνεται πιο αιχμηρή συγκρίνοντας δύο ανθρώπους έναν που επιλέγει το εμβόλιο και έναν που επιλέγει να μην εμβολιαστεί!

Πάντως αν η Μάρα Δαρμουσλή δεν έχει κάνει ακόμα εμβόλιο και αποφασίσει να το κάνει θέλουμε οπωσδήποτε selfie από το εμβολιαστικό. Θα παίζει η φωτογραφία ένα μήνα πρώτη σελίδα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM: Γενέθλια για την Άννα Μαρία Ηλιάδου που βγήκε για ποτό και δάγκωσε τα χειλάκια της

Πέθανε η Ραφαέλα Καρά