in

Λίντσεϊ Πέλας το ΤΟΥΜΠΑΝΟ: Η πιο «γεμάτη» παρουσία σε όλο το Instagram

Υπάρχουν πολλές που να έχουν πληθωρικό στήθος και οπίσθια, αλλά όπως τα συνδυάζει η Lindsey δεν θα βρεις άλλη στο Instagram.

Αν ζούσε πριν από καμιά 30αριά χρόνια τότε οι Τρύπες θα της αφιέρωναν το τραγούδι Δεν Χωράς Πουθενά. Όχι δεν είναι υπέρβαρη ή παχιά. Είναι απλώς πληθωρική. Αν και τίποτα δεν είναι απλό στην περίπτωση της. Σίγουρα θα βρεθούν πολλές να την κοντράρουν σε επίπεδο προσόντων, αλλά είναι εκ προοιμίου γνωστό ότι όλες θα χάσουν. Είτε καταφανώς είτε στα σημεία. Γιατί η Lindsey Pelas τα έχει όλα στο ανώτατο δυνατό σημείο.

Το στήθος της και οι καμπύλες της είναι τέτοια που δύσκολα θα βρεις ρούχο που να τι περιλαμβάνει ολόκληρη. Πάντα κάτι θα μένει απ΄έξω. Κι αυτό το κάτι δεν θα είναι λίγο ή αμελητέο. Θα είναι μια σεβαστή ποσότητα, που σε κάθε άλλη γυναίκα θα ήταν το σύνολο. Τα μαγιό της είναι πάντα στρινγκ. Τα εσώρουχα της δαντελωτά και μπραζίλιαν. Τα top της είναι συνήθως φανελάκια. Όχι όμως ολοκληρωμένα. λες και αυτός που τα έραψε τα άφησε στη μέση. Μόνο που είναι ολόκληρα και το στήθος της Lindsey Pelas τα «σβήνει».

Διαφήμιση

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τη γνωρίζεις, έστω και φυσιογνωμικά. Αυτό που δεν θα γνωρίζεις όμως είναι ότι με τη Lindsey Pelas η σωστή τακτική είναι να βλέπεις μαζεμένες φωτογραφίες. Οπότε δεν μπαίνεις κάθε μέρα στο προφίλ της. Αφήνεις να περάσουν 10-15 μέρες και θα έχεις ισάριθμες φωτογραφίες για να απολαύσεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Aniston: Μια ανατρεπτική φωτογράφιση και η ντροπή για ταινίες που έκανε

Aubrey Evans: Ήταν στο top 5 με τα καλύτερα οπίσθια αλλά έκλεισε το Instagram – Ευτυχώς στο Kool έχουμε το υλικό