in

GNTM: Ταξίδι στα χιονισμένα βουνά της Ισπανίας με ΘΗΡΙΩΔΗ SUV για τη Βάσω Βιλέγκας

Δείτε τη φωτογραφία και τα βίντεο που δημοσίευσε στα social media το όμορφο μοντέλο

Ανέμελες στιγμές στα χιόνια βιώνει η Βάσω Βιλέγκας και -όπως μαρτυρούν τα σημερινά (Τρίτη 15/3) posts της στο Instagram- το απολαμβάνει στο έπακρο!

Mε μαύρη, ολόσωμη φόρμα, που κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της, κάθεται με νάζι πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, κρύβει με τα χέρια της το πρόσωπό της και χαμογελά, ενώ γύρω της απλώνονται το λευκό τοπίο και τα ψηλά βουνά.

Διαφήμιση

 

«Viajando Contigo..» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της, μαρτυρώντας έτσι ότι βρίσκεται στην Ισπανία.

Φυσικά, η influencer και μοντέλο, με την εξωτική ομορφιά και την καταγωγή από τη Λατινική Αμερική, δεν γυρνά μόνη της τα Ισπανικά βουνά, αλλά με την παρέα της, για αυτό και τα δύο μεγάλα τζιπ!

Στο παρακάτω selfie video, η μελαχρινή καλλονή, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μας δείχνει το χιονισμένο, βουνίσιο δρόμο, ενώ κάθεται στο καπό του τζιπ, το οποίο βρίσκεται εν κινήσει. Το τοπίο, πάντως, είναι μαγευτικό και όσοι αγαπάμε το χιόνι, λίγο ζηλέψαμε.

Άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πότε η Βάσω Βιλέγκας θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Προς το παρόν, χαίρεται το χειμωνιάτικο ταξίδι στην κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή χώρα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Κομψή με color blocking σύνολο

Dua Lipa: Η εξέλιξη του στιλ της πιο δημοφιλούς ποπ σταρ του σήμερα