Έκανε τον άρρωστο για να μην πάει στη δουλειά αλλά το αφεντικό του είχε την τέλεια απάντηση

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για έναν εργαζόμενο είναι να βρει τη δύναμη και να πείσει τον εαυτό του να πάει στη δουλειά μετά από ένα Σαββατοκύριακο που περιελάμβανε…υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Και επειδή μερικές φορές η θέληση δεν είναι αρκετή, οι αντοχές μας εγκαταλείπουν και επειδή φυσικά δεν μπορούμε να πούμε στον προϊστάμενό μας πως δεν πάμε στη δουλειά γιατί έχουμε ένα πολύ άσχημο hangover επιλέγουμε να δηλώσουμε ασθένεια.

Αυτό έκανε κι ένας αρχιτέκτονας κήπου και τοπίου, ο Mark McLelland.

Έστειλε λοιπόν ένα μήνυμα στον προϊστάμενό του υποστηρίζοντας πως δεν θα μπορέσει να πάει για δουλειά αφού είχε διάρροια.

Μόνο που το αφεντικό του κατάλαβε αμέσως πως έλεγε ψέμματα και του απάντησε: «θα πρέπει να βρεις καλύτερη δικαιολογία από τη διάρροια , είναι η χειρότερη δυνατή».

Πως το κατάλαβε; Πολύ απλά, όπως και του έγραψε σε δεύτερο μήνυμα: «είναι Κυριακή»!. Και προφανώς ο Mark McLelland, από τη Γλασκώβη (εξ ου και η γραφή στα μηνύματα) τα είχε τόσο χαμένα που δεν ήξερε καν τι μέρα είναι…

Το διασκέδασε πάντως, ανεβάζοντας τον διάλογο που είχε με τον προϊστάμενό του στο Twitter και αρκετοί ήταν αυτοί που το εκτίμησαν με το παραπάνω.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

μαρια μπακοδημου παυλος

Power of Love: Το απόλυτο ΞEBPAKΩΜΑ…. ΝΑ γιατι ΕΔΙΩΞΑΝ τον ΠΑΥΛΑΡΑ από το σπίτι. Τι λέει η Μαρία Μπακοδήμου

18 Περίεργα και WTF άτομα που συνάντησαν οι άνθρωποι στο τοπικό τους Walmart.