in

Δημόσια έκκληση από την Ματούλα: «Ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά, δεν ζητάω τίποτε»

Ματούλα: Σε δύσκολη κατάσταση η ηθοποιός

Διαφήμιση

Η Ματούλα έκανε δημόσια έκκληση μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Η ηθοποιός έχει άμεση ανάγκη για να βρεθεί ένα σπίτι για να μείνει αφού ο ενοικιαστής της έκανε έξωση.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στις κακές σχέσεις με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε.

Δημόσια έκκληση από την Ματούλα: «Ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά, δεν ζητάω τίποτε»

Συγκεκριμένα, η Ματούλα είπε: «Με έδιωξαν από το σπίτι παρόλο που πλήρωνα κανονικά. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει. Τους τη χαρίζω. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με πήγε στα δικαστήρια, μου ζήτησε να του πληρώσω ενοίκια ενός χρόνου μπροστά. Το ποσό ήταν για τον μήνα 650 ευρώ. Στο συμβόλαιο έγραφε ποσό ενοικίου 400 ευρώ. Δεν έδωσα πολλή σημασία. Με σπασμένα παντζούρια και πόρτες της δεκαετίας του ’40. Ήμουν πάρα πολύ εντάξει. Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο».

Δημόσια έκκληση από την Ματούλα: «Ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά, δεν ζητάω τίποτε»

Η Ματούλα για τις κακές σχέσεις με τον γιο της

«Είχα βεβαίωση του νοσοκομείου ότι δεν πρέπει να κουνηθώ εξαιτίας του τραυματισμού μόνο για δύο μήνες. Μου ήρθε το χαρτί της έξωσης και μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. τη στιγμή που δεν έπρεπε να κουνάω ούτε το χέρι μου, ούτε να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα, τίποτα. Έψαχνα μία αποθήκη να βάλω τα πράγματά μου», πρόσθεσε η Ματούλα.

Η Ματούλα απάντησε και για το ενδεχόμενο να ζητούσε βοήθεια από τον γιο της. «Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον αυτό το γεγονός, όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα», δήλωσε.

«Παρακαλώ πάρα πολύ, ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά. Δεν ζητάω τίποτε. Να πληρώνω…», κατέληξε η Ματούλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Το αρχείο άνοιξε: Πάολα Φωκά και φωνάρα και κορμάρα – Όταν η Πάολα μας γυρνάγε την πλάτη

Μικροδιαμέρισμα: Η νέα μόδα των μικροσκοπικών σπιτιών που κατακτά τις μεγαλουπόλεις και στην Αθήνα