in ,

Φαίη Σκορδά: Πορτοκαλί σύνολα, για να φωτίσουν τις μέρες σας

Δώστε λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας

φαιη σκορδα

Αν σας έχει κουράσει ο χειμώνας, και ανυπομονείτε για την Άνοιξη και την ζέστη, πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας προς τις ηλιόλουστες αποχρώσεις του μανταρινιού και του πορτοκαλιού.

Διάφορες αποχρώσεις των φωτεινών εσπεριδοειδών υφάνθηκαν στις συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2022. Στο Ganni και στο Proenza Schouler, έλαβαν τη μορφή φορεμάτων, ενώ στον Dior, οι εκρήξεις του ζουμερού πορτοκαλιού φορέθηκαν σε 60s φούστες και XXL παντελόνια.

Διαφήμιση

Το trend ακολούθησε και η Φαίη Σκορδά, με ένα υπέροχο πορτοκαλί σατέν πουκάμισο. Το συνδύασε με μπλε ψηλόμεσο παντελόνι και γόβες σε nude χρώμα. Στα μαλλιά της φόρεσε ένα μικρό μπλε φιόγκο, πάνω από την αλογοουρά της, δίνοντας μια πολύ γλυκιά λεπτομέρεια, που δένει το σύνολο.

Σε μια άλλη εμφάνιση, η Σκορδά επέλεξε ένα καροτί μίνι φόρεμα. Η φούστα του φορέματος έχει μια μοναδική λεπτομέρεια, καθώς δένει με κόμπο στη μέση. Το αποτέλεσμα είναι να αναδεικνύει τη σιλουέτα και τη λεπτή μέση της.

Το φόρεμα συνδύασε με λεοπάρ ψηλοτάκουνα μποτάκια, ενώ τα μαλλιά της είναι ελεύθερα, σε χαλαρές μπούκλες.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο: αυτή είναι μια πολύ φωτεινή τάση, που απλά σας περιμένει να την δοκιμάσετε. Η Φαίη σας προτείνει μερικές ιδέες για σύνολα, για κάθε λάτρη του πορτοκαλί, που θέλει να αγκαλιάσει την πιο ζουμερή απόχρωση όλων.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Το τέλειο ρόφημα κακάο που προτιμά η αγαπημένη τραγουδίστρια

Έλενα Τσαβαλιά: Τα γενέθλια, ο Μάρκος Σεφερλής και η φωτογραφία με το… ΠΙΝΕΛΟ